Párkapcsolati problémák és asztrológia (Lehner Zsuzsa írta Kozma Szilárd felfedezéseiről)

     Sok nő életét keseríti meg, hogy bár vágyik a harmonikus párkapcsolatra, hiába várja az Igazit. Vagy magányos, vagy egyik problémás kapcsolatból kerül a másikba. Ennek számos oka lehet, de talán épp olyasmiről van szó, amire nem is gondolnánk: felmenőinktől örökölt spirituális programok tartanak bennünket kényszerpályán.

   Kozma Szilárd erdélyi asztrológus és író felfedezése a sorsunkat befolyásoló, anyai ágon öröklődő spirituális programok léte, melyek kiolvashatók a születési horoszkópunkból. Ezek egyike a „Fény- és céltudat- ellenes, Világosság és öntudat-ellenes”, más néven: „Férfiasság-ellenes” program, amely mélyen, a tudatalattinkban rögzült, és így fejti ki áldatlan hatásait kapcsolatainkra.

Kozma Szilárd horoszkópja
Kozma Szilárd horoszkópja

Ezt a cikket az Astronet-en írta Lehner Zsuzsa, Kozma Szilárd karma-asztrológusnak az anyai ági női ősöktől örökölt karma-programok felfedezéseiről.

     Az asztrológus szerint ez a karma-program – akár a többi – anyai ágon öröklődik. Mi ennek a fizikai-biológiai magyarázata? Egyrészt az, hogy az anya szervezete biztosítja a magzat fejlődéséhez szükséges anyagokat, az ő aurájában növekszik. Így az anya képzeleti, gondolati- és érzésvilága fonja át a kis jövevényt. Ennél is fontosabb, hogy a férfi ivarsejtnél százszor nagyobb és összetettebb női petesejtben található információ-rendszerek majdnem állandóak, nem úgy, mint a folyamatosan kicserélődő hímivarsejtekben. Míg a férfi ivarsejtek milliói termelődnek és cserélődnek minden ejakuláció után, addig a női petesejtek már a lánymagzatok petefészkében kialakulnak, és a lánygyermekek születése után számbelileg nem növekednek. Új petesejtek nem jönnek létre. Vagyis az a petesejt, amiből én lettem, már készen állt az édesanyám petefészkében, amikor az még magzatként létezett az anyai nagyanyám méhében! És ez így folytatódik generációról generációra, az anyáktól a lány utódokon át addig, amíg a fiú utódokban az örökség meg nem szakad.

 

   A sorsunk spirituális matricáit tehát az anyai ági női őseinknél kell keresnünk, mert az apák spirituális motívumai csak a rezonancia (hangoltság) és a vonzás törvénye alapján jöhetnek számításba. Ez azt jelenti, hogy ha van is közös vonás a saját karmánk és az apai karma között, az csakis azért lehetséges, mert az anya a rezonancia és a vonzás törvénye révén nem véletlenül került olyan helyzetbe az apával, hogy abból közös gyermek származott.

 

   Ha nem ismerjük ezen spirituális programok létét önmagunkban, és nem tudjuk őket feloldani, akkor az általuk sugallt negatív szellemi és lelki magatartások önkéntelen átélése miatt – látszólag indokolatlanul – megbetegszünk, és konfliktusokba, nehéz, sőt tragikus kimenetelű élethelyzetekbe sodródunk.

 

   E programok a racionális logikánk számára érzékelhetetlen akarat- és sorsirányító hatásukat az életkorunk előrehaladtával egyre inkább kifejtik, hiába fojtjuk el a felszíni megnyilvánulási formákat. Az elfojtások következtében ugyanis ezek a programok nem oldódnak fel és nem szűnnek meg, hanem a tudattalanunk mélyrétegeiben folytatják aknamunkájukat. Mindannyian manipulálva vagyunk ezek által az őseinktől örökölt, általuk a tudattalan mélyrétegeibe lefojtott, és így a generációk közötti tudattalan szellemi öröklődést biztosító spirituális memória révén az utódoknak átadott szellemi programjaink által. Eközben pedig úgy képzeljük, hogy az értelem által vezérelt szabad akaratunkat gyakorolva, pozitív vágyaink és erkölcsi világképünk szerint gondolkozunk, érzünk és cselekszünk – pedig erről szó sincs.

Ha nőként hosszú időn keresztül problémákkal kell szembesülnünk a férfiakkal való kapcsolatainkban, akkor érdemes gyanakodni a „férfi-ellenes program” alattomos hatásaira.  Ez a radixban a Nap, a Mars, az Uránusz, és a Plútó egymással alkotott negatív fényszögeihez kötött program. Ezek a programok azonban csak kismértékben általános jellegűek, inkább családi és egyéni jellegűek, hiszen még aszerint is módosulnak, hogy fogantatásunk idején az édesanyánk éppen milyen spirituális, lelki és szellemi állapotban volt.


    Amennyiben más negatív fényszögek mellett a Nap - Mars - Plútó, a Nap - Mars - Szaturnusz, vagy a Mars - Szaturnusz - Plútó diszharmonikus fényszögekből alkotott "Bermuda-háromszög" megtalálható egy horoszkópban (de főként, ha ez két kvadrátból és egy szembenállásból alkotott T-kvadrát nevű karmikus alakzat formájában jelentkezik), ez a karakterüket nyíltan felvállaló más személyekkel (főleg férfiakkal) szembeni nyílt vagy rejtett, tudatos vagy öntudatlan szembenállási és versengési késztetéseket eredményező sors-programot jelez. Ez az anyai ági ősöktől örökölt negatív szellemi program többnyire az adott személy édesanyjának vagy nagyanyjának a saját apjával vagy a férjével (a vizsgált személynek az apjával, nagyapjával, vagy dédapjával) szemben érzett igen erős, de többnyire rejtetten átélt (elnyomott) személyiség-érvényesítési késztetéseiben gyökerezik. E program működésének eredményeképp a nő – bár tudatos szinten szereti a férfiakat, és vágyik a velük való harmonikus kapcsolatra – öntudatlanul ellenségként tekint rájuk, és ellenérzésekkel viseltetik irántuk. Ezt sugározza ki, aminek következtében a férfiak hozzá való viszonyulása sem lesz kedvező. Így megnehezül a kapcsolatteremtés, ha pedig mégis összejön valami, a folyamatos konfliktusok, és diszharmonikus rezgések következében előbb-utóbb megszakad a kapcsolat.

 

   E program betegségtünetei: a szívbetegség összes változata, a súlyos meghűléses betegségekre, valamint a migrénes fejfájásokra való hajlam, a mellkas-tájéki gerincproblémák és a mellkasi problémák, a csontozati, érrendszeri, vérkeringési és vérnyomás-problémák, férfiaknál a here- és prosztatagyulladások, a heresérv, az agyvérzés következtében beálló lebénulás, valamint a here- és a prosztatarák.

 

   A program semlegesítésének első állomása a program önmagunkban történő felfedezése, és a helytelen szellemi-lelki beállítódás tudatos átalakítása az egészséges maszkulin princípium elismerése, elfogadása, és értékelése révén. Hatásos módszer a meditáció, az imagináció, az önfeltáró, önkritikus naplóírás, és persze a megfelelő asztrológiai elemzés.

 

   A tudatalatti érzés- és képzeleti világunk sugallatainak, rejtett ambíciókhoz és irracionális félelmekhez kapcsolódó reflex-világának, a legmélyebb rétegeiből persze, nem könnyű kibányászni a salakot.

   De ebben segítségünkre lehet az igazi szakember által végzet Hellinger-családfelállítás, amelyben a spirituális vezető nem erőlteti ránk a saját oldatlan karmájából eredő ösztönös késztetéseit, illetve a misztikus, vagy éppenséggel tudományosnak képzelt liberális nézeteit. Valamint az irányítás nélküli, mély meditáció (Lehetőleg a Marharishi Mahajesh féle), az önismereti - beavatási naplóírás, de főként az, amit a keresztény misztikában vezeklés néven gyakoroltak, de aminek a funkciója és a gyakorlási módja felől a mai embernek teljesen ferde elképzelései vannak.

 

Kozma Szilárd honlapja: www.kozmaszilard.hu

 

 

 

2014.10.11., szombat [13:55]
Képek
További cikkek a kategóriában