Asztrológiai tanácsadás: Ikrek karma és több év plátói szerelem (Kozma-Joó Viola)

"Kedves Violetta! Gyermekvállalással kapcsolatban szeretném megtudni, hogy mi áll az asztrológiai képletemben.
Két éve, hogy megszakadt egy baráti kapcsolatom egy férfival (Lali), akit 9 évig szerettem, de nem is jártunk együtt, nem akart velem komoly kapcsolatot.

 Rögtön ezután, februárban  megismertem egy férfit, Andrást, akivel mostanáig
 tart a kapcsolatunk. Sokáig gondolkodtam, hogy nyissak-e felé, mivel nős.

Kozma-Joó Viola és Ividő - 2015
Kozma-Joó Viola és Ividő - 2015

 Úgy érzi, hogy véget ért a házassága /26 éve házas, gyerekek nincsenek/, de bizonyos okok miatt nem hagyhatja el egyelőre a feleségét. Amit nem vártam, hogy újra jelentkezett Lali, mondtam neki, hogy új
 kapcsolatom van. Neki most nincs partnerkapcsolata, nős sem volt még. Mindkét férfi iránt vannak érzelmeim. Sosem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet velem, többnyire határozott vagyok fontos kérdésekben.

Úgy érzem, hogy minél hamarabb döntenem kell.Fél évvel ezelőtt mondta nekem egy asztrológus, hogy 2016-ban fog megszületni az első gyermekem. Nem tudom, hogy valóban így lesz-e, de úgy hiszem, hogy a gyermek és a gyermek apja adott a számunkra.

 Ezért is írok Önnek, mert az asztrológiai képlet lehet, hogy választ ad, hogy egyáltalán jó-e nekem egy nős férfira várnom, vagy csak karmikus tartozás ez a kapcsolatom és talán nem is lehet együtt gyermekünk.

Üdvözlettel: Renáta"

Kedves Renáta,

 

A születési horoszkóp főbb adatai:

Sokszoros ikrek karma: Ikrek Lilith, együttállások

Skorpió Karma: 8. házas Sárkányfarok

Kos karma

Vegyes Bak Nap együttállásokkal

 

 

A párkapcsolati problémára reagálva kezdem a válaszom:

A házas férfit illetően: Semmiféle kettősségbe nem szabad belemenni, mert pontosan abból lesz majd negatív karma. Nem létezik ilyen, hogy így kellene törlesztenie,
inkább a kettősség kísértésének kell, ellen álljon. És önt pontosan azért kísértik a kettősségek, a teljes elköteleződés, a társ teljes felvállalásának lehetőségei, mert önnek Ikrek karmája van, és ön előtt nagyrészt még rejtett az, hogy tudattalanul ön kicsoda is és ott mélyen mennyi, de mennyi bizonytalanság, kételkedés, kettősségre való hajlama, késztetése és sóvárgása rejlik. Öntudatlanul és öntudatlanul is a kétséget érzi biztonságosnak, bármilyen is abszurdan hangzik, mert az ön rejtett énje alapvető tévképzetekkel rendelkezik a szabadságról, de még az igazi öntudatról is. Tehát ezzel a karmával én önnek egyáltalán nem ajánlhatom, hogy várjon a házas férfire, aki valamiért nem költözik el a feleségétől, miközben gyermek sincs, aki valamelyest nyomós ok lehetne erre. Egészen biztos, hogy ezt a férfit a karmikus tudattalanja idézte be, ami nem is meglepő 9 év plátói szerelem után, ha jól értettem.  Ugyanis ön ezzel a 9 év plátói szerelmes barátsággal keményen felduzzasztotta a karmáját, és ami eleve negatív, tudattalan, sorsrontó sóvárgás volt önben, az most még inkább „bejáratott” lett, és még inkább elköteleződésre képtelen férfiakat vonz be, már, ha lehet még az előzőt fokozni.

Ön már eleve hatványozott Ikrek jellegű karmával, vagyis kettősségre sóvárgással, kételkedéssel és erős árnyék-énnel született a világra, tehát már önmagában ez az önnel született és az ön boldogsága ellen játszó „második énje”, „rejtett-énje” olyan nehéz karma-feloldási életfeladat az ön sorsában, hogy egyáltalán nem az ingyenes tanácsadás hatókörébe tartozik, hanem minimum egy szintetikus horoszkópfeltárást igényel, tehát ha annál kevesebb részinformációkat kap erről a sorsfeladatáról, attól még igazából belekezdeni sem fog tudni, hogy megismerje az árnyék-énjét. Ezt becsületes asztrológus nem is vállalhatja, hogy megkockáztatja, hogy egy ilyen súlyos Ikrek karmával született személynek egyáltalán sorsa minimális javulását, tragédia-mentességét ígérő lehetőségeket tárhat fel ingyenes tanácsadás szűk keretén belül valamilyen spirituális vagy gyakorlati tanácsot adva. Főként, hogy ez dupla skorpió karmával párosul, ami még az előbbieken felül ellenállásokat generál önben minden olyan információval szemben, amely újjászületési, ön-javítási ébresztő vagy provokáló jellegű. Érkezzen is az önhöz bármilyen szelíd és békés formában is, de ha ellenállást nem is mindig vált ki, akkor is minimum reflexből kizárja és ignorálja azokat az információkat. A világért sem akarom önt bántani, vagy megrémíteni, de ilyen az ön tudattalanja, és abszolút nem tehet róla, nem hibás érte, egyszerűen csak jó nehéz feladatot vállalt mielőtt megszületett volna.
Azzal a spirituális rendeltetéssel született a földre, hogy azon túl, hogy realizálja a saját neme szerinti szellemiséget (legyen feleség, igazi társ, és legyen édesanya) hogy oldja fel az Ikrek (árnyék-én, kettősségek), a Skorpió és a Kos jegy szerinti karmikus reflexeit és tévképzeteit. De kapott is hozzá megfelelő pozitív képességeket, amiket nem arra használt, hogy a karmáját feloldja. Erről a levelében leírtak is világosan tanúskodnak, és amely képességekkel viszont már nem sokáig (vagy már nem is) lehet visszaélni, és azokon élősködni. Mert vannak Szaturnuszi ciklusok, és aki nem dolgozik nagy buzgósággal a karmáján és nem születik újjá, annak a Szaturnusz egyre szűkebbre szabja a határokat, szélsőséges esetben, ha az illető túlmegy azon a karmaverkliző (tévhitbe veszési) határon, hogy már nincs esélye felébredni, és feloldania magát a karmikus téves látásmódja alól, akkor az életének vége.

 

Jelen válaszom végére bemásolom önnek egy korábbi esetben adott válaszom linkjét, ahol írok az ilyen fekete mágiaként működő jóslatokról, mint amit amilyet önnek is adtak. És azt javaslom, hogy azt a jóslatot azonnal felejtse el és törölje ki a elméjéből, mert ha megfogan egy gyermek abból az okból, hogy önnek ezt jósolta és ön ezt csak úgy elfogadta, és feladta a saját öntudatát, szabad akaratát, személyi felelősségét és ráhagyatkozik egy ilyen hazugságra, akkor ha véletlenül ez a jóslat be is teljesíti magát és a gyermek megfogan, akkor isten őrizz, hogy abból milyen tragédia következhet az ön számára. Ilyen nincs, hogy önnek a Jóisten, Szűz Mária, angyalok, ördögök, univerzumi tündérkeresztanyák, vagy bárkik beprogamáltak volna 2016-ra egy gyermek megfoganását. Egy gyermeket az édesanya szellemisége-lelke, teste fogan meg, ő hoz létre, ő táplálja a fejlődését, egészségét, ő tart életben, nem csak a tudatával, de a tudattalanjával is. Én nem tudom, hogy az a jós honnan, miből gondolta, hogy önnek 2016-ban gyermeke születik, de az biztos, hogy fogalma nem volt erről a metafizikai alaptételről, se az emberi rendeltetésről, és így az ön tudattalanjával sem számolt, és sok minden mással sem. Azért a gyermekért viszont, aki így, ilyen körülmények között, ilyen szellemi alapból megfogan (hogy önnek ezt csak úgy, primitíven, dilettánsan, minden előfeltétel, vagyis az ön tudatos és tudattalan világának folyamataitól teljesen függetlenül a személyességétől megfosztottan „megjósolták”), azért a gyermekét első sorban ön lesz a felelős. És ezt pont azért hangsúlyozom, mert nem egy ilyen esetről tudunk a férjemmel, ahol az ilyen módon, nem a sorserők által, és nem is az adott személyből természetszerűleg fakadóan fogant meg gyermek, ott több esetben meg is halt nem sokkal a születése után.

 

Teljesen más az, amikor a sorserők, pontosan a mi tudattalanunkra reagálva megfoganást hoznak az életünkbe és teljesen más az, amikor önként elfogadjuk azt, hogy egy gyermek-foganásra valaki beprogramoz minket, és mi mintegy ezzel felmentve érezzük magunkat a sorsunkért való felelősség alól. A fekete mágiához nem kellenek okkult dísztárgyak, se különös varázsszavak, ne legyen, naiv ön sem. A fekete mágiához az bőven elég, hogy egy másik felnőtt embernek semmibe vesszük a tudatos és tudattalan személyiségét, annak saját mágikus hatását, és élünk a lehetőséggel, hogy hagyja magát beprogramozni – illetve, hogy mi lemondunk a saját személyi önállóságunkról.

Ha ön valóban boldog akar lenni ebben az életben, ha igazi szerető férjet és apát akar, ha ön egészséges gyermekeket akar, és tragédia-mentes életet, akkor felejtse el gyorsan ezt a jóslatot.  És azt is, hogy még valaha ilyen az ön személyi (szellemi önállóságát, integritását) mellőző, közönséges, ráolvasó jósokhoz soha többé nem megy. És lehetőleg megrendeli egy kauzális asztrológustól (tehát valódi karmafeltárást, karmafeloldási – nem karma-törlesztési! - beavatást végző asztrológustól) legalább a horoszkópjának a szintetikus mélységű értelmezését. Én is szívesen vállalom ennek a horoszkópfeltárásnak az elvégzését, mert bár a legnehezebb karmák közül való mind az Ikrek, mind a Skorpió karma, amikkel ön veleszületetten rendelkezik többszörösen is, de mivel magam is Ikrek és Skorpió karmás vagyok, ezért jól ismerem belülről is az ezzel járó spirituális, lelki
és sorsnehézségeket, és azt is tudom, hogy hogyan kell ezeket feloldani, vagyis a megfelelő pozitív ellentétükké tenni őket.

 

További tájékozódásként ajánlom figyelmébe az Ikrek karmáról a férjemmel, Kozma Szilárd asztrológussal írt tanulmányunkat és a férjem videóit az Ikrek karmáról:

http://kozmaszilard.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=492

 

http://aldottelet.com/videok/kozma_szilard_asztrologus_az_arnyek_en_jelensege_elszo_az_ikrek_karmahoz_video

 

https://www.youtube.com/watch?v=YvsTJ6hvrjE

 

http://aldottelet.com/kozma_szilard_es_joo_viola_az_arnyek_en_ordogi_gonoszsaga


Szeretettel és világossággal: Viola

 

A jóslásról:

http://www.asztrologosz.hu/a-szabad-akaratot-semmibe-vevo-joslas-fekete-magiaja-t994.html

2016.02.14., vasárnap [22:32]
Képek
További cikkek a kategóriában