Kozma-Joó Violetta: Asztrológiai tanácsadás - Váltási lehetőségek a pénzkeresői munkát illetően

"A kérdésem az, hogy milyen munkát, foglalkozást kellene végeznem ahhoz, hogy ne érezzem felesleges időtöltésnek azt a 8 órát, amit naponta az irodában töltök. Könyvelő végzettségem van és jelenleg ezt a szakmát gyakorlom."

2014 nyara - Joó Violetta és Ividőke a tóban
2014 nyara - Joó Violetta és Ividőke a tóban

"Kedves Violetta!

Kedves férjed már elkészítette számomra a karmikus horoszkópot. Rendkívül sokat tanultam magamról, ezúton is nagyon köszönöm a munkáját.

A kérdésem az, hogy milyen munkát, foglalkozást kellene végeznem ahhoz, hogy ne érezzem felesleges időtöltésnek azt a 8 órát, amit naponta az irodában töltök. Könyvelő végzettségem van és jelenleg ezt a szakmát gyakorlom."

„Iringó”

Kedves Iringó!

Képleted fő adatai:
Nap – Szűz (teljesen pozitív, egy fényszög)
Sárkányfarok – Halak, 6. ház
Lilith – Szűz, 1. ház
Kecske éve – Bak karma

Nagyon köszönöm a bizalmadat. A horoszkóp-képletedből egy asztrológus számára már eleve érthető is, hogy miért ezt kellett megkérdezd, hiszen az asztrogrammod súlypontjai, köztük mindkét karmapontod munkával kapcsolatos sorsproblémákat jeleznek.

Miközben mind a pozitív Szűz képességeket jelző Szűzben álló Napod, mind a Szűz karmádat jelző Szűz Lilithed szempontjából megfelelő munka a számodra a könyvelés, hosszú távon önmagában nem elég egy ilyen spirituális ismeretszerzési és fejlődési igényeket mutató szellemi struktúrával, mint amilyennel te születtél a világra. Ezért mindenképpen fontos, hogy spirituális ismeretek szempontjából fejleszd magadat, a leginkább ajánlom az asztrológia tanulását, természetesen azzal a céllal, hogy asztrológus lehess – és a képletedben jelezett pozitív képességek lehetővé is teszik ezt, de csak miután a Szűz karmádat feloldottad és e Szűz karma által determinált gondolkodásod, amely öntudatlanul hajlamos inkább materialista vagy babonásan misztikusan működni átállítod spirituális gondolkodásra. A spirituális gondolkodás és a pragmatikus, sőt a világi gondolkodás (a világi gondolkodás az, amikor spirituális kérdéseket is gyakorlati logikával kezelünk) különbségének szemléltetésére, ha megvizsgáljuk a jézusi tanításokat, amelyek teljesen ellenkeznek a gyakorlati, pragmatikus logikával – és mégis mind igazak. Nézzük meg, hogy mennyire ellentétesek a világi logikával a következőek: „Aki meg akarja tartani az életét, elveszíti azt, s aki pedig elveszíti énérettem, az megnyeri azt.” Illetve: „Akinek nincs, attól elvétetik, s akinek van annak adatik.”
De addig is, amíg asztrológussá lehetsz a kettes házadban álló bolygók által jelzett képességek és életfeladat vállalások azt jelzik, hogy a te életedben szükséges egy olyan jövedelemszerzés, amely az anyasággal kapcsolatos, vagyis a gyermekek gondozásával, ez lehetett volna óvónősködés, gyermekvédelmi munkák stb. de mivel nem rendelkezel ilyen végzettséggel, ezért amit ajánlhatok az egyrészt az anyaság, mert Magyarországon, ha munkából mész gyesre, akkor egy keresetnek megfelelő gyest kérhetsz, ha jól tudom, tehát anyagi biztonsággal is jár. Bár, nem írtad, hogy van-e elkötelezett párkapcsolatod, feltételezem, hogy van és kiegyensúlyozott, hiszen csak a munkával kapcsolatosan kérdeztél. Ha valamilyen akadálya lenne a gyermek foganásnak és a várandósságnak, akkor még mindig van egy lehetőség: árva gyermek örökbefogadás, amit az állam szintén támogat, tehát szintén anyagi biztonságot nyújt. Az anyaság egyébként is olyan fő fontosságú általános emberi életfeladat, amely mind a Halak karmád (szeretet-problémák, boldogság képtelenségi problémák) feloldásához megfelelő feladat, mind a Szűz karma feloldásához, hiszen kultikus, vagyis olyan rendszeresen végzendő gyakorlati feladatokat jelent, amelyek mind szoros kapcsolatban állnak a szellemvilág történéseivel. A Szűz jegynek ugyanis ez a lényege: olyan kultusz gyakorlás, amely gyakorlati (-lag is fontos) feladatok végzése, amelyek ugyanakkor közvetlenül spirituális, szellemi munkát – szellemi fejlődést is igényelnek, tehát a legalkalmasabbak arra, hogy a szellem és az anyag közötti kapcsolatot figyeljük majd egyik és másik szférában szerzett tapasztalatainkat egymással egyeztessük, és a megfelelő következtetések szerint javítsuk magunkat.

baráti üdvözlettel: Viola

2015.11.12., csütörtök [17:06]
Képek
További cikkek a kategóriában