Kozma-Joó Violetta - Asztrológiai tanácsadás: Családi és párkapcsolati karma 1.

"A te képleted egy olyan személyi spirituális struktúrát jelez, amely bizony nagyon megtévesztő első sorban önmagad, és így mások számára is, mert egyrészt bőségesen vannak pozitív képességeid, amelyek ezidáig (most egy Szaturnuszi ciklus váltása zajlik az életkorod szerint) tehetségként segítettek téged, de ha mostantól nem kezded őket az eredeti funkciójuk, vagyis tudatosan a saját önmegváltásod (karmafeloldásod) érdekében használni, akkor ezentúl ezek kevesek lesznek ahhoz, hogy az életed további problémáit megold velük. Mondhatni ezidáig az életben elhoztak a tehetségeid, jó képességeid (sok van neked: felelősség, morális érzék, kommunikációs készség, együttműködési készség, kreativitás, mágikus képességek) de ezért még nehezebb lesz most az átváltás a valódi rendeltetésed végzésére, ami a karmafeloldás, és ami egészen új alapállást és új ismereteket szükségel."

Joó Violetta és Kozma Medárda - 2014 nyara
Joó Violetta és Kozma Medárda - 2014 nyara

Kedves Violetta!

Három gyermekes anyaként kicsit káosz az életem néha. Sikerült odáig eljutnom, hogy a férjemmel megbeszélve otthagytam a munkahelyem (közigazgatás volt), most tanfolyamra járok. Szeptemberben még minden jó volt, viszont mostanában kicsit magam alá kerültem, férjemmel is rosszabb lett a viszony és úgy érzem, minden kicsúszik alólam, pedig boldognak kéne lennem, mert végül is azt csinálhatnám, amit szeretek. Ha esetleg tudnál valami útmutatást megköszönném.

Köszönettel: Magdolna

Szép napotKedves Magdolna!

Horoszkópod főbb adatai (motívumai)
Lilith - Nyilas
Sárkányfarok - Rák
Kínai asztrológiai év – Bivaly éve – tehát Rák karma
Negatív Nap, Hold, Vénusz – 12 ház

Az élethelyzeted - egészen pontosan az a lelki, szellemi állapot, amire finoman és dióhéjban utalsz a leveledben, az valójában egy egészen komoly sorsproblémát takar. És mivel még nem rendelkezel karmikus horoszkóp feltárással, ezért ebben még inkább biztos vagyok, hogy amit úgy írsz le, hogy kicsúszik a talaj a talpad alól, miközben annak nincs általad ismert gyakorlati oka, az egyértelműen tudattalan, karmikus sorsprobléma. És ez a helyzet – tekintve, hogy a képleted családi és párkapcsolati karmákat jelez - különösen komoly felelősséggel jár, tekintve, hogy három gyermekes családanyaként és feleségként nagy felelősséggel tartozol azért, ami benned és általad történik, hiszen négy emberre is komoly kihatással van és lesz. Karmánk feloldását első sorban önmagunkért végezzük el, önmagunk kiegyenlítődési képességéért, szellemi fejlődéséért, valódi belső békénkért, valódi boldogságunkért, és az öröklétre való felkészülésünkért. De ez a nehéz út nem más, mint a gyakorlati életünk - a boldogságot itt kell realizálnunk.
És a te képleted egy olyan személyi spirituális struktúrát jelez, amely bizony nagyon megtévesztő első sorban önmagad, és így mások számára is, mert egyrészt bőségesen vannak pozitív képességeid, amelyek ezidáig (most egy Szaturnuszi ciklus váltása zajlik az életkorod szerint) tehetségként segítettek téged, de ha mostantól nem kezded őket az eredeti funkciójuk, vagyis tudatosan a saját önmegváltásod (karmafeloldásod) érdekében használni, akkor ezentúl ezek kevesek lesznek ahhoz, hogy az életed további problémáit megold velük. Mondhatni ezidáig az életben elhoztak a tehetségeid, jó képességeid (sok van neked: felelősség, morális érzék, kommunikációs készség, együttműködési készség, kreativitás, mágikus képességek) de ezért még nehezebb lesz most az átváltás a valódi rendeltetésed végzésére, ami a karmafeloldás, és ami egészen új alapállást és új ismereteket szükségel. Ahogy Jézus is mondta, egyszer megszületünk az anyánktól, s meg kell, szülessünk másodjára is, de akkor a szellemtől. Ezzel arra utalt, hogy az életben mindenki számára szükséges az, hogy az élete céljaként megcélozza az önmegváltást. Ez az emberi lét egyetemes rendeltetése. És ezt nem lehet hetedrészt, hatodrészt, sem félig, sem háromnegyedig, hiszen, ahogy a spirituálisan helyesen beavatott Jézus is tanította a tanítványainak: „Egyszerre nem szolgálhatsz két Urat, nem szolgálhatod Istent és Mammont is.” Vagyis nem lehet egyszerre isteni, megváltási logikával is gondolkozni és élni és ugyanakkor, vagy időnként pedig világias logikával vezetni az életünket. Nem véletlenül hívta erre fel a figyelmünket Jézus, mert valóban nem lehetünk boldogok sem világi logikával, sem úgy, ha csak bizonyos szintig vagyunk hajlandóak felvállalni az életfeladatainkat, karmánk megismerését, feloldását és az egyetemes törvényekkel való együttműködést. Csak azok az emberek lesznek boldogok, akik tényleg teljes szívvel, teljes elmével, teljes lényükkel elkötelezik magukat annak, hogy megváltják a Mag-ukat a karmától.
A Te karmád egyik részét jelöli a Nyilas Lilith a hetes horoszkópházban a születési képletedben, amely a Nyilas felől egyrészt mélyen rejtett öntudati, isteni ön-Magod megtalálási problémáit jelzi, továbbá szintén önkéntelen és mélyen a felszíni, éber, nappali tudatod (észlelésed) elől rejtett hamis moralitási, igazságtalan ítélkezési és önámítási reflexet jelez. Amely reflexeidet, csak pontos karmafeltárás és ezen ismeretek szerinti sokszori és alapos önmegfigyelés és naplózás segítségével fedezhetőek fel konkrétan, és csak ezután oldhatóak fel a te elkötelezettségeddel és önfegyelmeddel. Ez a karmád kifejezetten a hetes horoszkóp ház által jelölt életterülettel kapcsolatos, vagyis az elkötelezett párkapcsolatok, a házasság életterületén aktiválódik leginkább, itt okozza a legnagyobb problémákat, és csak itt oldható fel. Mondhatni önmagad megtalálása kifejezetten a házassági, párkapcsolati harmonizációs képességeid megszerzésével összekötött. Most nincs lehetőségem részletesen írni arról, hogy mi is a szellemi funkciója a házasságnak és milyen egy szellemi alapokon álló harmónikus házasság, de röviden meg lehet határozni a következőképpen: Az egészséges házasság két embernek olyan szövetsége, amelybe maximális felelősséggel és tudatossággal kell belépni, vagy legalábbis mielőbb eszerint hozzáállni és egymást a karmafeloldásban nem akadályozni, hanem mindenki a maga neme szerinti rendeltetése és saját karmája oldásával is segíteni.
De a képleted legalább akkora családellenes karmaprogramot is jelez, mint amekkora problémát az igazi öntudat megtalálásával és a párkapcsolati harmonizációs képességek fejlesztésével kapcsolatosan, ugyanis a Rákban áll a Sárkányfarok nevű karmapontod és a Ráknak megfelelő Bivaly évében születtél a kínai asztrológia szerint, és ez szintén karmikus jelleg. Az értékbecsüs munka életed korábbi szakaszában felelt volna meg, és most lehet, hogy ez tévút, ugyanis a szellemed jelez, hogy nem tudsz boldog lenni, ezért én nagyon komolyan tanácsolom, hogy a karmád feloldására kell, összpontosíts és a családi életben és a házasságodban kell, rendet tegyél, harmóniába kerülj velük. Jól utána kell nézni a gyermekeknek és egészen a felnőtt koruk kezdetéig nagyon figyelni és felelősséggel segíteni a fejlődésüket, ugyanis dupla rák karmásként a családi életben vagy hajlamos olyan hibákra, amelyeknek komoly és hosszú távú következményük lesz. A mai korszellem, különösen a modern gyermek pszichológia pedig mind hamis igazolásokat nyújt ezekhez a szülői hibákhoz, tévedésekhez, felelőtlenségekhez. Nem tudom mekkorák a gyermekeid, de saját tapasztalatból tudom, hogy nemcsak a kicsikék, de még a kiskamaszok, sőt a tizennyolc évesekre is nagyon oda kell figyelni és nagyon megfontolt és határozott iránymutatásokra szorulnak. A te képleted óriási szükségét mutatja annak, hogy életed legnehezebb és kemény belső munkákkal egyben legtöbb fejlődést, legtöbb boldogságot hozó területei a család és a házasság. Bár, ez szinte mindenkire igaz, de akinek ezen életkörökkel, és az idevonatkozó szülői és élettársi/házastársi minőségekkel kapcsolatos a karmája nekik ez sokkal nehezebb és ezért (pontosan a karma miatt) jóval nagyobb mértékben függ ettől a boldogságuk.
Életednek jelen fordulópontja mindenképpen olyan égi követelések jeleivel lesz ellátva, amelyek a minél komolyabb spiritualizálódást kérik tőled, de ez a fentebb leírt karmáid feloldásával együtt mehet csak, anélkül egyre nagyobb boldogtalanságérzet fog majd el, egyre inkább nem találod majd a helyed és a házasságod és a családod is széteshet hosszú távon, végzetesen megromolhatnak ezek a kapcsolatok. A karmád feloldásával viszont mind a családi élet, mind a házasságod egyre boldogítóbb lesz számodra, és az igazi kiteljesedésedet tapasztalhatod ott meg, amely kiteljesedés és boldogságrealizáció a jövőben lehetővé teszi, hogy spirituális információ áramoltatással foglalkozz, de persze csak mély asztrológiai ismeret megszerzése után, mert ehhez nagyon jó képességeid vannak, minden esetre nagyon kreatív és önálló szellemi munkák igényét és lehetőségét jelzi a képleted, amivel összeegyeztethetőek ugyan az olyan gyakorlati munkák is, mint az értékbecsüs, de mindenképp jeleznem kellett, hogy milyen spiritualizálódás és karmafeloldás nélkül boldogságra egyre kevesebb lehetőséged lesz. Hiszen a földi élet a szellemünknek az örök életre való felkészülése, a gyakorlati tapasztalatok segítségével is. Mindezen túl a Bak Sárkányfej, amit boldogságpontnak is hívunk, mert a boldogság realizációnak végső jellegéről ad információt a nyolcas házban, azt jelzi, hogy a te kiteljesedésed az, hogy életed második felében, nemcsak, hogy spiritualizálódj, de egyre felelősségteljesebb, határozottabb, az egyetemes törvényekkel mély belső harmóniában élő, igazán bölcs emberré kell, válj.

Azt hiszem a válaszom hosszából is látszik, hogy ezt nem lehetett elintézni öt mondatban, és nem adhatok egyszerű gyakorlati tanácsokat. Ebben az esetben tényleg nem is tehettem, hanem először is az okokat fel kellett tárjam, mert anélkül bármilyen tanácsot is adtam volna, csak ártottam volna vele, mert egyelőre te nem a megoldási fázisban tartasz, hanem a problémák és az okok felismerési fázisának elején. Ezen információkon túl viszont nem tudok többel szolgálni ingyenes tanácsadás keretén belül.
Én legminőségibb, legmegbízhatóbb okfeltárásnak, sorsfeltárásnak a kauzális asztrológiát tartom és ajánlom, amit én is és a férjem, Kozma Szilárd is gyakorlunk - javaslom, hogy rendeld meg a teljes (szintetikus) horoszkóp feltárásodat, ha a válaszom alapján bizalmat szavaztál a kauzális asztrológia feltárási mélységeinek, mindezen túl hozzá kell tegyem, hogy a teljes horoszkóp feltárások jóval részletesebbek, összetettebbek, személyre szólóbbak és gyakorlati tanácsokat is tartalmaznak a megrendelő lehetőségeit szem előtt tartva.

baráti üdvözlettel: Viola

2015.11.12., csütörtök [16:16]
Képek
További cikkek a kategóriában