Kozma-Joó Violetta: Rák karma veszélyei a szülőföldtől elszakadva

Kedves Viola,

Négy gyermekes anyuka vagyok. Férjem kőművesként dolgozik. Most lehetőségünk adódott külföldre költözni, amit nagyon komolyan fontolgatunk a jobb megélhetés reményében, mert itthon nehezen tudunk megélni. Szeretném tudni, hogy jó döntés lesz-e, ha kiköltözünk Németországba? Mellékelten küldöm én és a férjem adatait.

üdvözlettel: Petra

Kozma Szilárd leányaival
Kozma Szilárd leányaival

 

Kedves Petra,

 Az ön horoszkópjának főbb adatai:

Karmapontok: Lilith a Rákban a 6. házban, Sárkányfarok a Kosban a 2. házban, Bika Nap a négyes házban.

 Megnéztem az ön és a férje képletét, és semmiképp sem ajánlhatom a külföldre költözést. Hogy mi ennek az oka, azt néhány mondatban nem lenne érdemes indokolnom, mert nyilván nem lehetne elégséges, ezért a rövid indokláson túl egy nagyon fontos tanulmányát kérem, olvassa el a férjemnek, amit ide belinkelek. Önnek épp úgy, mint ahogy az általam a figyelmébe ajánlott tanulmányban Kozma Szilárd asztrológusnak és volt-feleségének családi karmája van – az ön születési horoszkópjában ezt a Rák jegyében álló Lilith, vele együtt álló hold jelzi, továbbá a negyedik horoszkópháza csúcsán álló teljesen negatív Bika napja, ami ebben az esetben, az ég aljával teljesen negatívan együttállva egy harmadik karma pontot jelent, és szintén családi karmát, vagyis öröklött, többnyire tudattalan, az otthonnal, a családdal kapcsolatos ellenérzéseket és elégedetlenségi hajlamokat. A külföldre utazás ezeket a negatív tudattalan reflexeket csak fel fogja fokozni, és mivel ön édesanya, és a család anyagi helyzete az édesanyák tudattalan képzeletvilágától függ, ezért külföldön várhatóan jóval nehezebb sorsa lenne a családnak, mint a szülőföldön. El egészen olyan tragédiákig, hogy vagy elvesztik az ott keresett pénzt, vagy betegségek érik önt, vagy a gyermekeket.

Ha ön boldog szeretne lenni, akkor egészen más alapállásról kell újraindítania az életét. Az alapvető anyagi javak megszerzésének a horoszkópházában, a kettes horoszkóp házban áll a Kosban a Sárkányfarok nevű karmapontja, és emellett a Bika nap is jelzi azt, hogy abszolút téves a hozzáállása az anyagiakhoz, vagy túl nagy jelentőséget tulajdonít azokkal és nem tud elégedett lenni az alapvető szükségletek kielégülésével, s emiatt hajtja el mágikusan a pénzt a háztól, és én inkább erre utalok, mert ön a fent leírt kérdésén kívül nekem még megírta, hogy olyan betegsége volt, ami a Kos karmájának a kifejezetten agresszív működését jelzi. Valószínűnek tartom, hogy a Kos jellegű betegsége az anyagiak miatti mentális agresszió következménye. Ne értsen félre nem arról van szó, hogy ne lenne érthető, ha egy szülő nyugtalan és ideges az anyagiak miatt, miközben megfelelő táplálékot és  megfelelő körülményeket akar a gyermekeinek, de az ön esetében egy rendkívüli mentális agresszióra való hajlam volt (?) jelen, amit kifejezetten az anyagiakkal való problémák „aktiváltak” és aminek a feloldása egyáltalán nem biztos, hogy az a megoldása, amit általában mindenki próbál, vagyis: egyre jobb gazdasági régióba költözni és egyre biztosabb és jobban fizető munkát keresni. Nem hiába mondta azt Jézus, hogy aki meg akarja nyerni életét, elveszti azt, és aki feláldozza énérettem, az evangéliumért, megtalálja és megtartja azt. Máskor pedig azt, hogy keressétek a mennyek országát és a többit megkapjátok ráadásnak. Vagyis, aki a karmától való megváltódást célozza meg, és azon munkálkodik, hogy a karmikus reflexeit pozitív odavonatkozó képességekre kicserélje magában, az a többit, amit kell, megkapja ráadásként. És ön bizony édesanyaként kell, munkálkodjék, ezt a horoszkópja egyértelműen jelzi a Rák karmájával.

De ha mégis az ellenkezője igaz és nem tulajdonít elég jelentőséget az anyagiaknak, és minimális szinten sem szeret azokkal foglalkozni, akkor ez is ez okozhatja az anyagi problémákat, persze nem önmagában, ugyanis az anyagiak nem csak a Bika jegyéhez és a kettes horoszkópházhoz tartoznak, hanem a Rákhoz és a holdhoz is.

Egy szó, mint száz, az ön boldogságának, és a sorsa jobbra fordításának, rendezésének az útja semmiképp sem az, hogy külföldre költözzön, hanem az, hogy szülőföldjén maradva maradjon otthon a gyermekeivel és értse meg és valósítsa meg az anyaságot annak teljes szellemi értelmében és rendeltetésében. A valódi oka a nehéz sorsuknak nem a szűkösség, hanem a szűkösség csak következménye annak a valaminek, amit karmának hívunk és a személyi szellemi szerkezetünknek a tudattalan részében található téves ösztönöket takarja, és aminek a feloldása az ön személyes emberi rendeltetése, mondhatni „isteni” spirituális küldetése. Higgye el nem prédikálok, sem én, sem a férjem, mert mi magunk is Rák karmások vagyunk, negyedik éve négy gyermeket nevelünk, és tapasztaltunk anyagi szűkösségeket mi is, tehát ezt a fajta karmát a saját bőrünkön tapasztaltuk, de természetesen a tanácsainkat rengeteg más eset ismeretében és idevonatkozó metafizikai és asztrológiai ismeretek fényében adjuk.

Kérem, tehát hogy olvassa el Kozma Szilárd tanulmányát:

A Rák-Lilith és a külföldi tragédia összefüggése

http://kozmaszilard.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=179

 

Épp az előző kérdezőnek adott válaszomban írtam azt, hogy nem ajánlom senkinek, hogy férj és feleség egyfajta távkapcsolatba kerüljenek, pl. munka miatt, ami elég gyakori manapság Európában, de ki kell, egészítsem ezt azzal, hogy bizonyos esetek lehetnek kivételek. Az önök esetében pl. mivel a férje nem Rák karmás ő egyedül kimehetne, ha önök ennek részleteiben meg tudnak egyezni és jól bírják majd az ezzel járó egymástól különélést. Több mindent figyelembe kell venni, hogy az ember meghozza-e ezt az áldozatot. Önök erdélyiek és itt Romániában nem olyan jó a szociális ellátás, mint Magyarországon, tehát ezért is különböző az önök helyzete és az előző kérdezőjéé, aki Magyarországon él a családjával.  Én az önök esetében annyit tudok mondani, hogy a férje szempontjából nem problémás a külföldre menetel, míg ön és a gyermekek szempontjából (mivel a gyermekek az édesanya aurájához vannak kötve kb.: 14 éves korukig) a legkevésbé sem ajánlatos, sőt kifejezetten veszélyes lenne a külföldre költözés, még ideiglenesen odaköltözni is.

 

baráti üdvözlettel: Viola

 

2015.11.30., hétfő [13:21]
Képek
További cikkek a kategóriában