Megtalált szerelem - Egy szép köszönő levél Joó Violetta asztrológushoz

Tisztelt Joó Violetta!

Körülbelül tavaly kértem öntől egy teljes horoszkóp elemzést amit meg is kaptam. Most azért írok mert szeretném megköszönni a sok segítséget amit leírt a horoszkópomban, hogy miben kell megváltoznom és majd csak ezek után érem el, hogy megtaláljam az igaz szerelmet és igazi őszinte párkapcsolatban éljek.

 

Tudnia kell, miután elolvastam a horoszkóp elemzést elkezdtem megváltozni, bár igen nehezen ment, főleg az, hogy belássam igaza van abban amit leírt és beismerjem a hibáimat. Még mindig változom, még mindig van miben, de úgy érzem jó úton haladok. És amikor a változás útjára léptem és így vártam a szerelmet akkor valóban eljött. Szeretném önnel megosztani, hogy megtaláltam februárban az igaz szerelmet és most boldog vagyok nagyon. Érzem, és tudom, hogy ő az igazi, és ő is ezt érzi. Még az idén összekötjük az életünket és örökre együtt maradunk. Mert ilyen erős köteléket még soha senkivel nem éreztem, érzem, hogy Ő az, és azt is, hogy mindig ő rá vártam. Igyekszem páromat is tanítani arra amire ön tanított engem, hogy miben kéne másképp állnia a dolgokhoz, és az a döbbenet, hogy úgy néz ki sikerül is, és miután meghallgat magába száll és megérti mit kell tennie, mi az amit nem jól csinál.

Csak szerettem volna ha tudja, hogy óriásit változott az életem és ehhez az kellett, hogy ön észhez térítsen. Köszönöm a segítségét! Életem egyik legnagyobb és legjobb döntése volt, hogy kértem öntől egy elemzést.

Tisztelettel:

Pető Andrea

2013.09.20., péntek [09:16]
További cikkek a kategóriában