Asztrológiai tanácsadás: Ikrek karma, Halak karma és foglalkozás kör választási tanácstalanság

"Kérhetnék egy kis segítséget a barátomnak mi lenne az ideális foglalkozása? - Lili" 

Kedves Lili, 
Ami a barátod képletében a pénzkereső munkájával, neki való kultikus munkájával, hivatásával kapcsolatos: 
Pénzkereső munkák: Rák Mars a kettesházban - hivatásos katona, mentős, balesetis orvos vagy asszisztens, sebészorvos, tűzoltó. Mindenképpen a Marsnak megfelelően tettrekészséget, gyorsaságot, gyors döntési képességet igénylő -

2014 nyara - Joó Violetta és Ividőke a tóban
2014 nyara - Joó Violetta és Ividőke a tóban

 - és valamiképp a harccal, vészhelyzetekkel kapcsolatos foglalkozás, ehhez kellene még hozzáadni valahogy a Rák témakörét, gyermekek védelme, vagy éppen az apák védelme a feministák ellen, na ehhez kell még pl nagyon keménynek lenni. :D 
De mivel ez a Mars neki többnyire negatív, jó lesz minél előbb karatére vagy más kemény harcművészeti oktatásra beiratkozni, máskülönben egész életében anyagi problémái lehetnek a bátortalansága illetve indulatoskodásai, haragvásai miatt is.

Ami a hatos házát illeti, tehát a számára előbb-utóbb sorsfontosságú kultikus munkát, erről a hatos házas Skorpió Plútó és Nyilas Merkúr ad információt. 
- Oknyomozás, jogi ismereteken alapuló foglalkozások ajánlottak. misztikával, gyógyítással semmikép sem foglalkozzon, csak ha teljes kauzális (karmikus) horoszkópfeltárást két és jó pár évet már eltökélten oldotta a saját karmikus tévhiteit, karmikus reflexeit, akkor asztrológus is lehet belőle.

Mindenképpen a szülői hivatás lesz életében a legfontosabb, hiszen pl. a Holdja (ami a gyermekekhez való viszonyulását jelzi) a 10 házban, a hivatás házában áll, az ő igazi problémái azok, hogy a társadalomban való helyéve, megnyilvánulásával vannak neki problémái, vagy szeretne attól teljesen elvonulni, megszabadulni,vagy pedig túlzott ambíciókkal rendelkezik, esetleg exhibicionizmusra hajlamos. Egyébként az, hogy hetente 2-3 délutánt remetéskedjen, jó lenne ehhez neki horoszkóp, hogy karmikus - spirituális ismerteket szerezzen és elmélkedhessen magáról, és a világról, mert a másik problémája az Ikrek karmája a 12. házban, ami miatt, ha nem szerezhet ilyen önismereti tudást magáról és nem fejlesztheti magát tudatos karmaoldással, akkor ő minden számára fontos, sorsdöntő kérdésben és helyzetben kételkedni fog, a helyzet fontosságát illetően, önmagát illetően, illetve párkapcsolatát illetően is. Márpedig amíg nem tud teljes meggyőződéssel bízni és hinni és elköteleződni, addig neki rejtélyes módon, vagy sokszor saját felszínessége, vagy éppen az adott kérdésben a világias gondolkozása miatt végül nem jönnek meg a várt sikerek, sőt, előbb-utóbb, egy-két évente mindig menekülni akar majd az addig vállalt helyzetből és feladatok elől.

üdvözlettel: Kozma-Joó Violetta

UI: Pénzkeresettel, pályaválasztással kapcsolatos kérdéseknél kérem írják meg a végzettséget, képesítéseket is.

2016.02.15., hétfő [09:52]
Képek
További cikkek a kategóriában