A Sorsvisszahatás egy példája: Gerle Éva, a vadász, akit levadásznak

   Minden vadászt előbb-utóbb levadásznak. Ez történik Gerle Évával is, aki önként nem tudott áttérni önmaga nemesítésére, önnön hibái levadászására és elejtésére, és az ekképpen való jellembéli erősödésre. Ezért az az ő sorsa, hogy amióta házasság témában kontárkodó feminista bloggerből kaptafát váltva testépítő-feminista blogger lett, tehát kénytelen-kelletlen abbahagyta a másokra való vadászást, azóta őt vadásszák folyton, bizonyos személyek álprofilok mögül kedvesebbnél kedvesebben kényeztetik a külsejét blamálva.

arrow-tumblr
arrow-tumblr

   Ez a kaptafaváltás egészen pontosan akkor történt, amikor a mi levadászásunkkal majd egy év után kudarcot vallott, és már ő ellene is közvádas zaklatási bűncselekmény gyanújával vizsgálódott a Budapesti Központi Ügyészség, miközben mi a sokadik ellenünk indított, internetes, tönkretételi akcióját semlegesítettük.

   A testépítő-bloggerre való profilváltása viszont nem jelentett neki megmenekülést a múlt meg nem bánt bűnei elől. A sors törvények elől, a sors-visszahatás elől, akkor sem térhetett volna ki, ha férfivé operáltan neki indul Afrikába jótékonykodni, vagy árvaházat kezd üzemelteti. Amit az ember nem bánt meg az ott rohad a batyujába és akármerre jár, a kutyák, a farkasok érzik a szagot, a banditák pedig a kevélység féltve őrzött ékszereit látják, mert érzik a bűn mágikus és forró lüktetését.

   Eleinte azt hitte, hogy mi akarunk rajta bosszút állni, és mi rejtőzünk az álneves profilok mögött, de aztán, még az emlegetésünkről is leszokott és mostanában már örvend, ha ráér a blogjára és a facebook idővonalára érkező kíméletlen kritikákat törölgetni és moderálgatni, időnként pedig bocsánatot kér az új olvasóitól, hogy az őt érő folyamatos támadások nyomait, a durva kommentárokat, nem tudja azonnal törölni, csak estére, vagy másnap estére, és ezért azok közben rendszeresen addig ott díszelegnek mindenki örömére.

   Annak idején fellengzősen hazudta rólunk – rólunk, akik a kipécézett áldozatai voltunk – hogy mi az őt leső irigyei vagyunk, hogy mi vagyunk a hordalék, ő pedig maga a nagy folyó, a dübörgő és sikeres élet. Mostanra már nem kell ilyen őt leleplező és számonkérő “hordalékot” vadásszon magának, mint mi voltunk neki, nem kell már másokat védekezésre késztessen egy-egy jó balhéért, és azért, hogy többen foglalkozzanak vele. Kap ő most elég foglalkozást.
        “Be van fejezve a nagy mű, igen.
         A gép forog, az alkotó pihen.
         Év-milliókig eljár tengelyén,” /Madách – Az ember tragédiája/
   Csak éppen Gerle Éva istennő nem pihen, mert ő olyan gépet alkotott, ami őt veri, de most már a gép forog és végtelenségig eljár majd tengelyén.

   Tehát Gerle Éva is úgy járt, ahogy általában a vadászok, akik nem tudnak leállni a mások vadászásával és terrorizálásával, végül őt vadásszák majd mindhalálig. Mindaddig, amíg el nem tűnik a nyilvánosság elől, akár önszántából, de erre nemigen lesz képes, vagy addig, amíg ereje fogytán és idegileg kimerülten kényszerül majd a külső háborúi befejezésére, hogy aztán az örök vadászmezőkön folytassa tovább a végtelen szellemi háborúzásait, erőszakoskodásait, bosszúállásait, amikről képtelen volt lemondani. Van, aki így készül az örök életre. Ő már valószínű túlment azon a határon, hogy még szabadságában állna megfordulni és letérni a hadak útjáról, de mint írtam fentebb az ő sorskutyai szerepkörének fénykora is leáldozott és most ő rajta gyakorolnak újabb és újabb sorskutyák, és bárki, aki akar.

  A pár éve még csinos és bájos arcú, öt diplomás Lelkes Villőnek a döbbenetes arca változása sem árulkodik különösebb vadász-dícsőségről, se női büszkeségről többé. A szép arcából ugyanis egy kiélt, kiöregedett, holtsápadttá és kandzsallá vált rosszéletű nő arca lett, ez néz vissza ránk a legújabb fotói alapján. Egy olyan lezüllött, elsatnyult emberi arc, akiről senki meg nem mondaná, hogy nem egy hontalan, vagy egy alagsorokba tanyázó, perifériára szorult pária. Semmi nem árulkodik arról, hogy az az arc egy az egészségére szigorúan vigyázó, egzotikus gyümölcsökön, és bio-csírákon élő, a legtisztább levegőjű spanyol tengerparton nyaralgató, sikeres, nagyvilági szuper-nő arca lenne. A gyermektelenségre, mint a boldog élet és az örök fiatalság csodaszerére esküsző Villő hamar utolérte a házasságtól és gyermekneveléstől fiatalon (3O évesen) megvénült és eltorzult Évát. Látszólag külön úton, de ugyan oda lyukadtak ki, mert a szellemi útjuk és céljuk közös is volt mindvégig. Céljuk a gátlástalan önzés, kevélység, luxus-élvezet, cinizmus és másokat irányítás, mások terrorizálása volt.


gerle-eva-szomoru-elete

 (Gerle Éva blogjának facebook idővonala. - A fenti kép szövege alant olvasható.)

Gerle Éva vallomása a sanyarú sorsáról, amit ő egyedül, mint egy tank minden átgázolva választott és erőltetett magának  csak azért is, és erőltet máig:
“Annak is van szépsége, amikor az ember a gyűlöletroham közepette, csak azért is nyugodt marad és lényeglát, és csak csinálja, ahogy eddig. Menni tovább, nem hagyni, hogy ez bármit változtasson. Volt több csalódás is mostanában pedig.

Emberek viselkedése, az épp körülöttem levő kör, a recepció változhat, de az nem a lényeg. Az a lényeg, hogy mit írok, és az mennyire tiszta. És hogy legyen, aki érti. És ők sosem vizsgáztatnak meg szegezik nekem a jólértesültséget, és nem is kamuznak meg álneveskednek.

Ez a zaklatás nem új jelenség, a fb-n nem ilyen aktív, de én rendszeres dózist kapok belőle. Kérlek, tekintsetek el tőle, nem tudok eleget takarítani. Ha jó nektek a blog, ha használ, segít, akkor azt nézzétek. Köszönöm azoknak is, akik akkor is, csakazértis, vagy csak úgy, ahogy eddig, támogatják a munkámat.

Hiába nem értik, hiába tartják kellemetlennek, értelmezik félre a mondandómat. Csak csinálom. Nem személyek ellen, hanem jelenségekről, azért, mert sokunknak a végiggondolás, a sallangok lehántása igényünk lett az évek alatt.

Nem a látszatért, nem a népszerűségért, nem vezérnek beállítva magam.

Saját nevemen, önfelvállalva, támadhatóan.”

 

Az eltorzult arcát mára már alig meri mutogatni a fotóin, pedig bőséggel készít és tölt fel magáról fotókat ez az örök nárcissza, de most már azt ő is belátta, hogy azokat a fotókat kell előnyben részesítse, ahol nem látszik az arca, illetve rájött, hogy az arcát különböző trükkökkel el kell rejtse vagy tüntesse a publikálandó fényképekről, ha valami csekély népszerűséget is akar még az életben. Az arca legtöbbször árnyékba vagy fénysugarak fátyla mögé kerül, vagy fókuszhibák miatti elmosódások miatt nem kivehető, illetve utólagos, puritánabb megoldásokkal pl. egyszerű a képről való levágással intézi el a kívánt eredményt. De Villő is levette az őt sápadt valóságában ábrázoló fotóját és meghagyta magáról ugyanannak a fotónak a képszerkesztő programmal bebarnított, de pszichedelikus hatásúra “effektelt”, torzított változatát, ahol leginkább a múmiává plasztikázott Michael Jaksonra emlékeztet.

Gerle Éva hadakozik a facebook-on

Lelkes Villő facebook profilképe

Lelkes Villő

 

Lelkes Villő jelenlegi profil képe inkább egy nemet váltó, drogos figurát sejtet, semmint gyermektelenségében örökké fitt és szép, karrierista, öt diplomás úrinőt, aki a spanyol tengerparton koktélozik. Gerle Éva annak idején külön méltatta nekünk Lelkes Villő hamvas fiatalságát, ami mint látszik 3 év alatt tova is tűnt. És jól sejthetően tovább sorvad. Szépsége helyett már csak a minket gyalázó tumblr blog őrzi az egykor hamvas, feminista élharcos “dicsőségét”. Legalábbis a feministák között úgy látszik dicsőség a legaljasabb eszközökig lenyúlni egy család tönkretételéért.Ez, az ami mindig vissza fog hullani rájuk, mert a sors törvények ismerik azoknak a blogoknak a névtelen szerzőit.  Ezért adták el a lelküket. Persze megannyi bűn terhelheti még az ő lelki ismeretüket, amiknek talán már nyoma sincs kívül, csak a lelkükben őrzik, mint dicső önmegvalósítást.

Fórum a fenti témával kapcsolatban:
http://www.asztrologosz.hu/a-pszicopata-blogger-gerle-eva-a-karma-vezereltseg-tipikus-peldaja-f60.html

Kozma-Joó Violetta

aldottelet.com

2017.08.30., szerda [11:23]
violetta (2017.08.30., szerda [13:17]) Kozma Szilárd írja: Ebben a pszichotikusan kerge, narcisztikus feminista históriában a szomorú az, hogy Lelkes Villővel ellentétben, aki az öt diplomájával sem tudja ezt már megtenni, Gerle Évának még lenne – szerintem…- egy esélye, az egész öntetszelgési téves életutat abba hagyni és a három gyermekének a gondozására – nevelésére koncentrálva (Persze a Viola által is említett, megfelelő mennyiségű és mélységű, másokkal szemben elkövetett bűn- és vétek-belátások után!), megkísérelni legalább egy átlagosan elfogadható szinten, felelős édesanyává, válni. De persze, nem hagyja a beteges nárcizmusa, illetve a Kos (Tűz!) – karmája, amit éveken át akkorára dagasztott, hogy mostanra a foglyává vált, és az azt sugallja neki, hogy amennyiben abba hagyná az öntetszelgést és az öncélúan és mesterségesen felépített hamis “közéletiséget”, akkor nem maradna belőle senki és semmi,. mivel szerinte AZ ANYASÁG, A GYERMEKNEVELÉS ÉS GONDOZÁS, TÚL PÓRIAS, túl primitív.., stb., ahhoz képest, hogy ő valamikor díjazott bloger volt, illetve, ahhoz képest, hogy neki is két egyetemi diplomája van… – vagyis hamis öntudatot nyújtó képzettsége, amely képzettségnek semmi köze nincs az igazi öntudatot adó műveltséghez. Így hát meg fog maradni intő példának azok számára, akit a hamis népszerűség kimérája elragad. Egyébként, hiába hogy ő sokkal magasabb színvonalon és úgymond hivatalos státusza szerint is (Tehát direkt ezért fizetve!) műveli ugyanazt a politikai - játszmát (Ő nem családokra - családapákra vadászik, hanem az egész székelységre - magyarságra!) , de Parászka Borókára is ugyanez a sors vár majd, amennyiben, ő is annyira bele szédült már a gonosz hazugság labirintusába, hogy Évához hasonlóan, ő is képtelen már (Ki tudja m ilyen atavisztikus tudattalan bosszú - vágytól vezérelve...) a székely-vadászatot abba hagyni, és a figyelmét és energiáját inkább a szép számú családjára - gyermekeire fordítani. És nem csak azért, mert a hatás - visszahatás sors-törvénye általában így működik, Hanem azért is, mert az ő asztrológiai sorsképlete kísértetiesen hasonlít a Gerle Éva sorsképletére, az anyai ági női ősök meghurcoltsága emlékének a spirituális memória által tovább adott és fenntartott bosszú-vágyó, karmikus elme-állapotáról nem is beszélve.
Képek
További cikkek a kategóriában