Asztrológiai tanácsadás: Tudok-e természetes úton szülni? (Kozma-Joó Viola)

„Üdvözlöm! Olvastam, hogy vállal asztrológiai elemzést és a kismamák előnyt élveznek. Nagyon foglalkoztat a téma, hogy császár illetve természetes úton tudok-e majd szülni. Illetve, hogy lány vagy fiú a pocaklakóm mert az orvosok egyszer lányt egyszer fiút mondanak. Illetve ha még belefér, lenne egy olyan kérdésem, hogy nagyon zsúfoltan élünk egy lakásban párommal és anyukámmal szeretnénk szabadulni egymástól. Lesz-e erre lehetőségünk?

Nagyon várom a válaszát.
Adatok mellékelve.
Petra”

Joó Violetta és Ividő
Joó Violetta és Ividő

Kedves Petra,

 

Adatai: 1991 – kecske éve – Bak karma

Oroszlán nap, Rák Leszálló (Sárkányfarok nevű karmapont)

Bak Lilith (karmapont)

bolygó és karmikus jel együttállások, halmozottan = Ikrek karma

 

Jóslással nem foglalkozom és etikátlannak és károsnak is tartom bizonyos formáit. Pl. arra, hogy lánya vagy fia születik-e nincs mód az ön horoszkópjából megállapítani, tehát én ilyennel nem szolgálhatok, és ha lennének, ilyen médiumi képességeim sem élnék velük, mert az élet (se semelyik tudomány vagy képesség) nem erre való! - És egyébként sem az a fontos, hogy fiú lesz-e vagy lány.

Lehetőség biztos, hogy van elköltözni, én azt tudom megmondani, hogy milyen belső magatartás változtatás és spirituális fejlődés szükséges hozzá. Az ön képletében keresve ennek a szerintem, mint asztrológus szerint sem megfelelő helyzetnek az okát az egyik ok az, amit a Bak karmája jelöl, vagyis, hogy látszatőrzésre és spirituális törvényekkel szembeni ignoranciára (nemtörődömségre) hajlamos, legalábbis nagyon mélyen a lét-ismerete és lét-képzelete (ideái) szintjén, ebből a felszínen viszont lehet, hogy semmit nem érzékel. Sőt, kifejezetten idevonatkozó pozitív képességei is vannak, de azokat igazán felszabadítani csak akkor tudja, ha az alatta rejlő és mágikusan ható tévképzeteket is kezdik majd kijavítani. De ahhoz, hogy ebben segíteni tudjak, ahhoz én is többet kellene, tudjak önről, neveltetéséről, és az így kialakult viszonyulásairól, elképzeléseiről stb. és az alapján kellene, karma-oldási tanácsokat adjak.

Az biztos, hogy önnek kifejezetten érdemes többször elolvasnia a férjem, Kozma Szilárd által részletesen leírt Egyetemes törvényeket (hogy fejleszthesse a spirituális képességeit) amely anyag elérhető teljes egészében az interneten az ő honlapján:

További cikkek a kategóriában