Asztrológiai tanácsadás: Az öntudat és a párkapcsolat összefüggése (Kozma-Joó Viola)

(Jóslás-kérésekre nem válaszolok!) "Kedves Viola, A kérdésem a magánéletem alakulásával kapcsolatos. Egy évvel ezelőtt zártam le egy majd 6 éves komoly kapcsolatot. Az utóbbi egy évben levontam a következtetéseket, sokat tanultam ebből a kapcsolatból. Hónapok óta túlléptem és aktívan ismerkedek. (Az életem más területein is voltak komoly változások ebben az évben, ha fogalmazhatok így, minden függőben lévő ügyemet lezártam és még el is költöztem)

Most már úgy érzem, hogy készen állok és vágyom egy igazi társra, akivel minden adott, családot tervezni is lehet, de mindezt szerelemben. - 

Kozma Szilárd és Joó Viola asztrológuspár
Kozma Szilárd és Joó Viola asztrológuspár

A kérdésem az lenne, hogy mi látható, hogyan alakul a magánéletem? Közeledik-e felém az, az igazi társ?

Adatok mellékelve.

Köszönettel: Irma"

Adatok:

Skorpió karma – Kígyó éve

Mérleg karma – mérleg Lilith

Ikrek karma - teljesen negatív Ikrek nap - együttállások

Oroszlán (Szűz határán is) Leszálló

 

Kedves Irma,

A képletéből az látható, hogy az ön karmája párkapcsolati boldogság elérési nehézségeket, személyi öntudat elérési nehézségeket és elköteleződési, de legalábbis kapcsolat elmélyítési és kollaborációs problémákat jelez. Mivel jóslásokkal nem foglalkozom és többször kifejtettem már, hogy bizonyos fajtái, pont az, amire ön kér, azok fekete mágiával egyelőek. Azt illetően, hogy közeledik-e az igazi társ, ahhoz ön kell, magát igazi társsá tegye, ahhoz, hogy igazi társra találjon. Öntől függ, jósoljon bárki bármit, azzal, hogy ön azt a mágikus személyi képzeletébe helyezi (mármint a jóslatot) ön még inkább (tragikusan) rosszul fog járni.

 Azt elmondhatom, hogy a karmájából fakadóan a párkapcsolat önnek több okból is nehéz.

Hogy hogyan alakul a magánélete, ezzel megint csak ráolvasást kér tőlem, hogy vegyem el a személyi integritását és tegyek az ön képzeletében valamiféle biztos jövőképet. Úgy alakul, ahogy ön alakítja tudatosan és tudattalanul, de ha boldog szeretne lenni és nem pedig tragédiákat megélni, akkor minimum ne kérjen jóslatokat senkitől.

Ellenben egy teljes horoszkóp feltárás az elengedhetetlen ahhoz, hogy mindabba belefoghasson, amiket megfogalmazott személyes vágyaiként, és amely vágyak felébredése nagyon örvendetes.

A kérdése – kérése olyannyira általános és majdhogynem a teljes horoszkópját felölelő választ igényel, és arra itt ingyenes tanácsadás keretén belül nincs lehetőségem, hogy megadjam.


Röviden, dióhéjban önről és a magánéleti determinációjáról: A mérleg és a skorpió karmája, de még az öntudati problémáit jelző ikrek és oroszlán karmája is rendkívül megnehezíti önnek a párkapcsolat életkörét, kezdve a párválasztástól el egészen addig, hogy mik azok, amiket el szabad, és amit el kell várni a férfi nemű társától, és mi az, amit egyáltalán nem kell és nem szabad elvárnia.

Másrészt figyelmeztetnem kell, hogy az ön Ikrek karmájával az, hogy a megfelelő következetéseket levonta az korántsem olyan biztos, főként, hogy a horoszkópja Jupiter problémát is, vagyis: a boldogsághoz szükséges egyetemes értékítélet problémáját is jelzi, ami nem más, mint az, hogy veleszületetten hajlamos arra, hogy tévesen határozza meg, hogy mi is az, ami igazán fontos a boldogsághoz.

Ennyit mondhatok itt el arról, hogy milyenek azok a karmák, az önnel született tudattalan és félig tudatos reflex hajlamok, tévképzetek, amelyeknek a megfordítására ön megszületett, és amely rendeltetést véghezvinni egy teljes karmikus horoszkópfeltárás nélkül, az körülbelül olyan, mint különösebb túlélési technikák és egyéb helyes ismeretek nélkül neki vágni a dzsungelnek, rossz iránytűvel, és téves ismeretekkel.

Az, az asztrológia, amit a férjem Kozma Szilárd elmélyített és kibővített a karmikus pontok helyes és részletes elemzésével egyértelműen képes arra, hogy az ember számára a legegzaktabb és legszemélyesebb önismeretet és útmutatást tudja nyújtani az ember számára, hogy teremtése célját, a karmafeloldást, a boldogságot elérhesse.

szeretettel és világossággal: Viola

 

2016.02.16., kedd [17:06]
Képek
További cikkek a kategóriában