Csakazolvassa - Gerle Éva, a feminista Terminátor hadjárata a családunk ellen

    A liberális anarchizmus (illetve diktatúra…) áldozatai lettünk mi, a négy gyermeket nevelő csíkszeredai család. Mégpedig egy budapesti jómódú özvegy, Gerle Éva nevű liberális, feminista propagandista-blogger lejárató hadjáratának áldozatai.

    Az interneten két éve publikáltam portálon egy cikket, amelyben a tradicionális apai szerep fontosságáról írok, és felhívom a figyelmet arra a veszélyre, hogy bizonyos nők és anyák ezt önkéntelenül is negatív fényben látják és tűntetik fel.
     A tavaly nyáron beléakadt ebbe az írásomba egy a lehető legrosszabb értelemben vett liberális propagátor nő és annak törzsolvasói körének gátlástalan, kemény magja. Gerle Éva, a csakazolvassa.wordpress.com című blog működtetőjéről van szól és a blogjáról. Hamar Hitlerhez hasonlónak, közösség elleni uszítónak bélyegeztek, és abszolút komolyan véve magukat és az őrült meglátásaikat, nyilvánosan a feljelentésemen tanakodtak. Mind álnéven. Gerle Éva pedig agybajosnak, pontosabban olyasvalakinek nyilvánított, akivel nagy baj van, amihez fehér köpeny kell. A saját nevemre keresve ez előkelő helyen előjön az internetes keresőkben, ezért én tavaly decemberben konkrétan a feminista nősovinizmusról írva egy cikket válaszoltam az ő viselkedésére, és kritikát alkottam róla: önhitt és felelőtlen, a blogja törzskommentelői pedig egy csürhét alkotnak, egy csőcselék csapatot.
    Ettől ez a nő vérszemet kapott, és amolyan feminista blogger-kiskirályként aljas rágalmazó hadjáratba kezdett ellenem és a párom, Kozma Szilárd író, költő, asztrológus és 2 danos aktív karatemester ellen, aki elég férfias karakter, továbbá nagyon termékenyen publikál az interneten és az Erdélyi Néppárt tagja.

Kozma Szilárd - Szépvizi családkép
Kozma Szilárd - Szépvizi családkép

     Miután velem szembeni fölénybe pozicionálta magát, lesajnáló, kigúnyoló stílusban azt inszinuálta, hogy én nem azért említem őt név szerint egy cikkemben, mert engem aljasul megtámadtak, hanem mert én irigy lennék az ő barcelónai utazására (ezt az aljas bűnözői attitűdöt tessék megfigyelni! Miközben én erről nem is tudtam, s nem is érdekel, hogy egy ilyen gerinctelen, beképzelt személy, jól él-e vagy sem, mert számomra visszataszító a személye) továbbá, hogy irigylem az ő anyagi helyzetét, mert én egy szegényebb régióba kerültem, gúnyolódott azon, hogy székelyföldre jöttem és itt találtam párt, ezt mint egy szerencsétlenségemet a sok közül, tüntette fel, állítólagos iskolázatlanságomat és műveletlenségemet méltatta (gimnáziumot és szakképző iskolát végeztem, művészeti tanfolyamokon tanultam stb. míg ő diplomás, tanár – hozzáteszem, aki viszont dolgozni nem szeret) kétségbeejtően kicsinyes és önhitten gonosz sorai után lényegében, burkoltan fogalmazva megzsarolt, hogyha nem pártolok el Kozma Szilárdtól, akkor ő nem irgalmaz és tönkretesz minket, lejáratja a párom vállalkozását és mindkettőnk személyét. És meg is tette.

    Itt a rágalmazásokra alapozott zsaroló szövegrészlet:
„És tudod, csak egyszer mutatnál meg valami emberit, kételyt, önkritikát, egyszer lenne valami belső vívódásod. Meg hogy talán a párod sem az új, tévedhetetlen próféta. Hogy abban a sok konfliktusban, amiről Székelyföld-szerte beszélnek azok, akik ismernek titeket, volt talán valami része a ti önjelölt hőzöngéseteknek, összeférhetetlenségeteknek, elvadult, önigazolásra használt, ordas gondolataitoknak is. Egyszer lennél emberi, Violetta, én irgalommal viseltetnék az ámokfutásod iránt. De így nem fogok.” – Gerle Éva csakazolvassa.wordpress.com, 2013 dec 8.

    A tönkretételünk, lejáratásunk gyakorlati megvalósításának részleteit, ugyanazon blog-bejegyzésében leírja:
„ismerve a blogom erejét és a Google preferenciáit, például hogy kedveli a blogokat, különösen a nagy olvasottságú blogokat, az első találatok között szeretnék lenni az ő nevére. Ami egyetlen kommenttel is sikerült: e pillanatban a nevére kijövő találatok között tizenhatodik a júniusi említés.
    Hogy miért? Mert amit csinálnak, az, túl a zergeségen, hihetetlenül romboló, egyre agresszívabb, és meg kell állítani. A gyerekverés, az idomítás propagálása, a csecsemők hideg víz alá tartása, a nők alávetett helyzetének, kihasználásának boldogan ideologizált vállalása, a gyerekszülés egekbe emelése, az önjelölt, erőszakos asztrologizálás mindenféle legitim képzettség nélkül nem mehet tovább.” – Gerle Éva, csakazolvassa.wordpress.com, 2013. dec. 10.

    Záporoznak a borzalmas rágalmak, ennek a nőnek a csúsztatás, a hazudozás, a mások szavainak kiforgatása teljesen a vérében van. sem nem bántalmazzuk a gyerekeinket, sem nem propagálunk, sem nem gyakorolunk női alávetett szerepet. Egyszerűen csak megtartottunk a székely, magyar tradíciókból, kultúrából, hagyományból és beválik nekünk, erről írunk saját honlapjainkon, és ahol szabadon lehet cikkeket, tanulmányokat közölni, spirituális portálokon, blogokon.
    Sőt, még a köztudottan székely és magyar ellenes (nemzettársait, önkormányzatokat a székelyzászló használatáért feljelentgető, közutálat tárgyát jelentő), egyébként székely születésű kökösi Nagy Attila Puli nevű anarchistát is védelmébe vette Éva, csakhogy minket negatívabb fényben tűntethessen fel. (A segélyeken élő Nagy Attila Puli az interneten minden kortárs, magyar nemzetért kiálló személyt rágalmaz, kételyt ébreszt irántuk, árulóz stb., Kozma Szilárdotról szóló rágalmai több éve előkelő helyen megjelennek a Kozma Szilárd névre keresve az interneten.)

   „Szilárd hatása a tegnap már megjelenő nyomasztás is, hogy vegyem le, amit írtam (értem én…), ugyanígy kérlelték Pulit is.” – Gerle Éva
    „Pont ahogy Pulit vádolják azzal, hogy nincs gyereke (nem akart, vagy nem lehetett, nem is tartja felelős döntésnek a sok gyereket), nem dolgozik (nem is akar), beteg a felesége (???), alkoholista volt (soha nem tagadta), konfliktusai vannak (egy anarchistának mi mása lehetne), mindenki bolondnak nézi (nem érdekli, társadalmon kívülinek tartja magát).” – Gerle Éva
    Tehát Gerle Éva a Nagy Attila Puli rágalmai ellen, az Attila személyének leleplezésével védekező Szilárdot marasztalja el, mert hiszen Nagy Attila Puli büszke a maga aljas és bevallottan naplopó természetére és viselkedésére. Gerle Éva ezzel is alá kívánja támasztani, hogy ő neki is ugyanúgy joga van Kozma Szilárdot rágalmazni (persze ő hősiesen azt vallja - blöfföli, hogy igazat ír) sőt, még Szilárd gazdasági tönkretételét meghirdetni és megvalósítani, ugyanis ő ezt nyíltan és felvállaltan teszi, amire büszke. Akárcsak Nagy Attila Puli a nemzetellenes anarchizmusára.  Csak Gerle Év ugyanezt liberális feminista elvek miatt teszi. De kifejezetten jó anyagi háttérrel rendelkezvén és persze szívóssággal, elképesztő, terminátori hajtóvadászatot indított ellenünk. Egy hónap alatt, hogy csak a kiemelkedő támadásait említsem:
    Indított ellenünk egy lejárató petíciót: