A Gerle Éva ember-vadász akciójának a részletes leírása (9 rémes hónap összefoglalója)

     Ha tönkremegy egy székely író és négygyermekes családja (-elveszítheti gyermekeit) egy budapesti, közbűnöző bloggernek és társainak - köztük Európai Bizottságbéli jogásznőnek - a család ellen indított internetes lejáratási - tönkretételi hadjárata miatt, (miközben a büntető eljárás nyolc hónapja, hogy még mindig csak kezdeti fázisban van), ki vállalja a felelősséget? A magyar állam? – Ez szerintünk megfoghatatlanul személytelen…

 

A magyar média média munkatársainak közösségéhez, tisztelettel:

Alulírott, Joó Violetta szeretném figyelmükbe ajánlani a Kozma Szilárd csíkszeredai íróval közösen alkotott családunkat (négygyermekes székelyföldi családot) ért rendkívül alattomos rágalmazási, teljes tönkretételi támadás-sorozatot, amely immáron kilencedik hónapja tart. Az erre a célra összeállt feminista banda tagjai, akik kinéztek minket „prédának” felsőfokú pedagógiai, pszichológiai, jogi (stb.) végzettséggel és profi marketinges internet-technikai ismeretekkel rendelkező személyek.

2014. aug.

Kozma Szilárd asztrológus és családja
Kozma Szilárd asztrológus és családja

 

I. Fejezet – Kik az elkövetők

   Mindannyian a csakazolvassa.hu című blog törzsolvasói, az egyik főszervező, és egyben legaktívabb résztvevő ebben, maga a több publicisztikai díjjal rendelkező blog, a „Csak az olvassa” szerzője, Gerle Éva, lánykori nevén Rumbold Éva, budai, értelmiségi családból származó, volt-tanárnő. A másik főalakja a nyilvánosság előtt kevésbé aktív, öt diplomája ellenére megdöbbentően nyers és trágár Lelkes Villő, aki korábban az Európai Bizottságban dolgozott hivatalnokként, jelenleg pedig az EB részidős kutatómunkatársa. Ez a két ember vezeti az ellenünk folytatott teljes tönkretételi hadjáratot.

   1. Melléklet: Lelkes Villő Linkedin profilja (pdf)

   Forrás: https://www.linkedin.com/pub/villo-lelkes/a/312/b2a - A fenti pdf innen tölthető le.

   Az ügy röviden összefoglalva azzal kezdődött, hogy Gerle Éva, aki blogger egy férfiellenes, felelősségteljes szülői szerep – ellenes, gyermekellenes ideológiai alapú, diktatórikus magatartást gyakorol az interneten és a blogja olvasottsága érdekében – vagy is az olvasóinak cirkuszt szolgáltatva - rendszeresen kipécéz embereket, akikről úgy véli, hogy biztonsággal megrágalmazhat, meghurcolhat. Engem (Joó Viola) ismeretlenül leelmebetegezett a nagy látogatottságú feminista blogján, mert az interneten olyan írásomat olvasta, amivel nem ért egyet. (Ez egy saját tapasztalatokon és megfigyeléseken alapuló többé kevésbé asztrológiai – metafizikai cikk volt az apák fontosságáról és az anyai és az apai szerep különbözőségéről, és az apai minőséget negatívan látó anyákról és nőkről.)

   Gerle Éva a maga körülíróan fogalmazó stílusában röviden leelmebetegezett. „Joó Violettával van baj, amihez fehér köpeny kellene.” A nősovinizmusról szóló tanulmányom közlésével kezdődött el a Gerle Éva okozta kálvária, mert Gerle Éva nem tudta lenyelni a kritikámat. Amint a kritikus reakciómról tudomást szerzett, költött egy oldalnyi hazugságot rólam és Kozma Szilárdról, aki lévén férfi, ő kellett legyen az igazi bűnbak, engem a buta, szerencsétlen nőt kihasználó, „hímsovin” (sic!) ideológiákkal megfertőző…

  Az ideológia, amely miatt Gerle Éva és Lelkes Villő feminista-élharcosok célpontjává vált az egész családunk az, hogy ők főként családellenes, férfiasság-ellenes és tradicionális értékrendet elvető nézeteket vallanak és Gerle Éva bloggerként ezeket hirdeti, és az olvasói ezért fizetik. Állítólag ő a blog írásból él. Az ő nézeteikkel szemben az élettársam, Kozma Szilárd, csíkszeredai író és én hangsúlyosan családcentrikus értékrendet vallunk, valamint a tradicionális párkapcsolati és gyermeknevelési elvek lényegével egyetértve, ezeket a gyakorlatba is ültetve, egészség- és harmónia elősegítő mivoltukról teljesen meggyőződve élünk. (kozmaszilard.hu)

  Gerle Éva két fontos cikke tanúskodik arról, hogy hogyan vélekedik a párkapcsolatról és az azon belül, az Éva által igen tágan értelmezett „bántalmazásról” - a 9a-9b mellékletek:

  Forrás: http://csakazolvassa.hu/2012/11/27/mindenki-bantalmazo/

„Szóval én bántalmazót gyanítok minden bokorban. Mindent erre vezetek vissza.”

„Nem a gonosz, rosszindulatú emberek a bántalmazók”

„Közkedvelt, elbűvölő, szolgálatkész férfiak is lehetnek bántalmazók.”

„Bántalmazó kapcsolat az, amelyben a nő nem érzi magát méltónak és szabadnak.

Ettől bántalmazás a bántalmazás, nem a monoklitól.”

Forrás: http://csakazolvassa.hu/2012/11/29/en-vagyok-a-bantalmazo

 „Olvasol a hatalmi technikákról, belenéztél a Hétköznapi hímsovinizmusba, és viszonyítasz: nálatok ez hogy van, nem, nem, a te férjed nem, igazán ne lehet mondani, hogy őneki több jutna. Ő annyira rendes!

És rémülten ismered fel, hogy nálatok inkább te.

Ezt most sokan lesik. Na, mit mondok én ezeknek a nőknek? Ugyanazt? Egyenlően mérek?

Nem, nem mondom ugyanazt. Nem mérek egyenlően”

 

   A csakazolvassa.hu blogon megfigyelhető a szerző és az olvasói keménymag általi belső szelekció is. Aki nem „gendertudatos”, aki a nőiségét nem csak a szexualitásban éli meg, akinek az anyaságnak, mint szülői mivoltnak is van nemi (női) jellege azzal durván fölényeskedni kezdenek a keményvonalas csakazolvassások. De ezen kívül Gerle Éva fáradhatatlanul lázít más bloggerek, illetve újságok, lapok ellen ideológiai alapon, pl. a Nők Lapja ellen, Joós István ellen, a Wife Life Style blog írója ellen, és lázított egy „Katolikus mennyasszony” című blog ellen is, amit egy Reina Niclosa álnevű (?) nő írt. Mindannyiukban közös az, hogy pozitívan látják és láttatják a hagyományos háziasszonyi, családanyai szerepet is. - Mellékletek: 8. számú melléklet

   Viszontkritikám olvasata után (amelyben az ő felelőtlen nevelési elveit, mániákus férfiellenességét, kegyetlenkedésekhez való vonzalmát, önhittségét; és csürheként viselkedő olvasóit említettem) két-három napig történeteket költött rólam és a páromról, majd nyilvánosan megzsarolt és megfenyegetett, hogy ha nem mutatok valami „emberi”-t, vagyis szerinte, ha nem kezdek kételkedni a párom szakmai tudásában, élettapasztalatában, józanságában, egyáltalán az Kozma Szilárd egész személyében, akkor nem „irgalmaz” nekem. – 3c jelzésű melléklet

„És tudod, csak egyszer mutatnál meg valami emberit, kételyt, önkritikát, egyszer lenne valami belső vívódásod. Meg hogy talán a párod sem az új, tévedhetetlen próféta. (…) Egyszer lennél emberi, Violetta, én irgalommal viseltetnék az ámokfutásod iránt. De így nem fogok.”

  Két nappal később kihirdette a terv szerinti tönkretételünket.

„Az ő életük úgy működik, hogy akkor van megrendelés, ha valaki rájuk talál az interneten, és tetszik neki, amit talál. Ezért írják ők is tele az internetet, és ezért védekeznek (…) Teljesen ki vannak annak szolgáltatva annak, hogy mások mit írnak róluk”

„ismerve a blogom erejét és a Google preferenciáit, például hogy kedveli a blogokat, különösen a nagy olvasottságú blogokat, az első találatok között szeretnék lenni az ő nevére.”

„Hogy miért? Mert amit csinálnak, az, túl a zergeségen, hihetetlenül romboló, egyre agresszívabb, és meg kell állítani. A gyerekverés, az idomítás propagálása, a csecsemők hideg víz alá tartása, a nők alávetett helyzetének, kihasználásának boldogan ideologizált vállalása, a gyerekszülés egekbe emelése, az önjelölt, erőszakos asztrologizálás mindenféle legitim képzettség nélkül nem mehet tovább.”

  Forrás: http://csakazolvassa.hu/2013/12/10/elemi-kivancsisag/

  2. melléklet: 2013. december 10. – csakazolvassa.hu „elemi kíváncsiság” (doc)

  - Rutinosan, jó tömegmanipulációs gyakorlattal démonizált minket az emberek számára. Nem szeretném külön-külön cáfolni, amikkel megrágalmaz itt minket, de figyelemre méltó az, hogy már itt is látható, hogy Gerle Évának egyenesen likvidálni való jelenség az, hogy mi a gyermekek világrahozatalát áldásnak tekintjük és nevezzük, és a párom különös figyelmet és hangsúlyt helyez a családalapítással, családi harmónia eléréssel kapcsolatos problémákra, kiemelt fontosságot tulajdonít a boldogság elérési törekvésekben a több gyermekes család-alapításnak, a család érdekében hozott áldozatoknak, a komoly helytállásnak.

 

II. Fejezet – A célpont: Kozma Botond Szilárd, csíkszeredai író, asztrológus és az egész családja

    Élettársamról bővebben Kozma B. Szilárd csíkszeredai költő és íróhét megjelent könyv szerzője, 1992-óta a Magyar Írószövetség tagja – 20 éve főállású asztrológus. Asztrológiai munkáját komoly metafizikai és spirituális ismeretek birtokában végzi, (Rajongója és mondhatni: szakértője a teljes Hamvas Béla életműnek és 20 éve gyakorló asztrológus). Ezért is tudott eddig családfenntartóként is megélni és időközben a négy gyermekesre bővült családját is eltartani, és ezért van az, hogy ő az asztrológusi gyakorlatában a legnagyobb hangsúly többek között a családi harmónia, a párkapcsolati harmónia elérésén és az egyetemes (örök) értékrend és morál felismerésén, annak az élet alapjának a megtételén van. Kozma Szilárd egy egészséges, tehát felelősségteljes de semmiképpen nem agresszív férfiasságot képviselő személy, aki 50 éves korára meggyőződött a hagyományos apai szerepet gyakorló férfiasság felvállalásának a fontosságáról (négy kiskorú gyermeknek viseli a gondját édesapaként, családeltartóként, eddig). Előző házasságában született négy kiskorú leánya közül hármat az ő gyámságában helyezett el a bíróság. A három iskolás lány mind jó tanuló, tehetséges művészeti tagozatos diák. Ez is, tehát a nyilvánvaló „édesapai teljesítmény” is szúrhatja Gerle Éva feminista szemét.

   Továbbá a bloggernő a blogján külön figyelmeztet arra, hogy az ő tartalmait, azok linkjeit senki ne tegye Erdélyi Autonómia pártoló oldalakra. Szerepelt egy LMP-s rendezvényen. Ezzel szemben Kozma Szilárd nyíltan vállaltan Székelyföldi autonómia párti, és az Erdélyi Magyar Néppárt tagja, mivel ő nyíltan vállaltan, egészségesen de nem szélsőségesen magyar szellemű, magyar öntudatú személy. Ez már csak a gyermekeinek adott nevekből is látszik: Kozma Medárda-Kinga, Kozma Emma Etelka, Kozma Turula (!), Kozma Réka-Apollónia, Kozma Ividő Mária. (Ividő – ősi székely név)  

   Tehát, nagyon sok oka van annak, hogy Gerle Évának és Lelkes Villőnek szemet szúrt Kozma Szilárd, hiszen számtalan ellentétet lehet találni a csakazolvassa.hu blog szellemisége, főként a Gerle Éva és az olvasói-kommentelői keménymag – köztük is kiemelten a kegyetlenkedő, trágárkodó, szingli ideológiát terjesztő Lelkes Villő eu-s jogász - eszméi, elvei és Kozma Szilárd tradicionális – szellemi elvei, meggyőződései között. Ehhez jön még hozzá az a tényező, hogy Gerle Évának erős társadalmi vezéri, provokátori ambíciói vannak, és mindig keres magának „áldozatokat” akik fölött elméletben erkölcsi győzelmet arathat, olvasói ezért támogatják őt, ezért csodálják, mert szócsavarási dialektikában, blöffölésben, gúnyolódásban verhetetlen. Vagyis nekik mi, gyermekeinkkel együtt is, csak mint „szükséges áldozatok” csak két eltiprandó ember vagyunk a sok közül, akik kicsinálhatónak tűntek. - „Az ő életük úgy működik, hogy akkor van megrendelés, ha valaki rájuk talál az interneten, és tetszik neki, amit talál. Ezért írják ők is tele az internetet, és ezért védekeznek (…) Teljesen ki vannak annak szolgáltatva annak, hogy mások mit írnak róluk” (…) „ismerve a blogom erejét és a Google preferenciáit, például hogy kedveli a blogokat, különösen a nagy olvasottságú blogokat, az első találatok között szeretnék lenni az ő nevére.”

Forrás: http://csakazolvassa.hu/2013/12/10/elemi-kivancsisag/

2. melléklet: 2013. december 10. – csakazolvassa.hu „elemi kíváncsiság” (doc)

 

III. Fejezet – A rágalomhadjárat eredménye: Kozma Szilárd két hónapja nem kap megrendeléseket, a család veszélyben van

 

   Február óta több feljelentést írtunk Gerle Éva és társai, gazdasági tönkretevési céllal folytatott szakmai és erkölcsi hitelrontó tevékenysége ellen, de sajnos, ahelyett, hogy az ügyészség kivizsgálta és megállította volna idejében a bűncselekmény áradatot, az ügyet átpasszolta a bíróságnak és a folyamat megállítása helyett, most bírósági bűntető eljárás van folyamatban. De a Gerle Éva által márciusban indított, profi módon optimalizált, kifejezetten a mi megalázásunkra, rágalmazásunkra, a párom, Kozma Szilárd nevére és az én nevemre, tehát a neveinkre törvénytelen módon készített szennyblogjai elérték céljukat, a párom március óta egyre kevesebb megrendelést kapott. Már két hónapja nincs megrendelése, a családunk kevéske tartalékait felélte. A nyáron csak ritkán és nagyon kevés gyümölcsöt tudtunk venni a gyermekeknek. Két hónapja szinte semmilyen megrendelést nem kapott a Gerle Éva által tudatosan befeketített Kozma Szilárd. Az előző házasságából született, az ő gyámsága alá ítélt három nagyobb lányával kijelentkezett a csíkszeredai otthonukból, mert nem tudják már fizetni a közköltséget. Egy jó barátja birtokán élnek sátorban, és jóformán csak margarinos kenyeret esznek, ételre is kölcsön kell, hogy pénzt kérjenek. 

  (Én szüleim anyagi segítségével visszajöttem Magyarországra a három éves közös kislányunkkal, itt a rokonaim támogatnak anyagilag.) Romániában szeptember 15-én kezdődik az iskola, Kozma Szilárd a három nagyobb lányát nem fogja tudni beiskoláztatni. Mi végig reménykedtünk, hogy minél előbb letörli a rendőrség, vagy letörölteti az ügyészség a párom jó hírnevét maximálisan sárba tipró, és a nevére profi módon optimalizált őt mocskoló és jogtalan módon, az ő nevére készített blog- oldalakat, de erre hiába vártunk. Hiába fogalmaztunk meg ez irányú kéréseket a bíróságnak s. Magánvádas büntetőügyben előbb túl kell esni egy békéltető peren, majd következnek a tárgyalások és csak azok során születhet ilyen határozat és ha születik is, azt még végre kell hajtatni. Kinek lesz ideje és pénze erre? Hiszen Szilárd még Budapestre sem fog tudni elutazni, nem csak azért mert éppen, hogy a vádlott Gerle Éva juttatta teljes anyagi csődbe, de a gyermekeket sem lesz akire hagynia.

 

IV. Fejezet: Rutinos hírverés és tudatos kegyetlenség – „a gyermekek állami gondozásban így is”

   Mindeközben Gerle Éva tovább folytathatja szabadon a beígért családrombolási terve végrehajtását és minél szélesebb körben folytatja és vezényli a hír-rontás útján szerinte könnyen elérhető teljes tönkretételi hadjáratot, aminek része a kegyetlen és durva rágalmak gyártása és azok profi marketinges eszközökkel történő terjesztése. A tárgyi valósággal homlokegyenest szemben álló gátlástalan hazugságokon alapuló rágalmazás, profi provokálás, pszichológiai hadviselés folyik kilencedik hónapja ellenünk, zsarolás, zaklatás, személyi sértések, kémkedés, jogi csapda, pereskedéssel való bátortalanító fenyegetőzés. A rágalmaknak a minél több helyen történő megíratása, közlése, úgy, mint a romániai transindex.ro-n, Erdély FM rádióban, egy inda.hu-s blogon, később egy angol nyelvű portálon, sőt, még a magyar Wikipédiában is.

   Még ma is elérhetőek az internetek azok a Gerle Éva által a saját blogján írt szövegek, ahol abszolút hidegvérrel ír arról, hogy miért is helyes, miért nincs azzal semmi probléma, hogy ő a lejárató-kampányával egy négygyermekes, csíkszeredai családot egzisztenciálisan teljesen tönkretesz. Két nappal az után, hogy leírta nagyvonalakban a gyakorlati lehetőségét, módját annak, hogy hogyan fog minket tönkretenni, és miért is lesz az neki és a feminista csapatának könnyű („Teljesen ki vannak annak szolgáltatva annak, hogy mások mit írnak róluk”- lásd még a későbbiekben), megindokolja, hogy miért nem szégyen, nem lelkiismereti ügy számára ez a tönkretételi akció a négy gyermekünkkel szemben sem. Még pedig: azért, mert „A gyerekek meg félig állami gondozásban így is.” - 7. melléklet (kép)  - A weben: http://csakazolvassa.hu/2013/12/08/az-onkielegiteshez-szokott-lelkuk-nem-fogadja-be-az-igazsagot/ linken a hozzászólások között. (Megjegyzés: a gyermekeink nem voltak sem félig, sem negyed-, sem tizedrészt, sem sehogy állami gondozásban. Ennek reális lehetősége fel sem merült soha, éppen az ellenkezőjéről van szó, erről tanúskodhat az is, hogy a válása után a párom a harmadik kislányát is magához vette bírósági perútján a volt feleségétől, mert annak terhére volt, és a közös kislányunk érkezése ellen sem volt kifogása, örömmel vállaltuk, párommal készültünk összeházasodni, hogy hivatalosan is egy családdá váljunk.)

  Tehát Gerle Éva képes leírni ezeket a borzalmas „indoklásokat”, ezt a szörnyű „önfelmentést”, sőt, végső soron a kegyetlen céljának elárulását, hogy a gyermekeinknek állami gondozásba kell, kerüljenek – képes ezt leírni egy három gyerekes özvegy, egy volt tanárnő, aki ráadásul a női egyenjogúságért való törekvések kitüntetett képviselője, egy Hüpatia-díjas blog tulajdonosa. Aki a népszerűséget pont azzal vívta ki magának, hogy – … állítólag! - rendkívül érzékeny a nők problémáira és bátran hangot ad szenvedő nőtársai elnyomatásának. Nos, ez a siker-vadász, ideológiai alapon és eszelős hatalmi mániából kihirdette a négygyermekes családunk hosszú távú, biztos tönkretételét.

   A márciusban Gerle Éva, Lelkes Villő, „Kovács Killer Csilla” és Schillinger Zsuzsanna által indított végzetes szennyblogok: 5a – 5k jelzésű mellékletek. (5d – a Google Plus rendszerében gátlástalanul Kozma Szilárd Veszélyes névvel, még egy profilt is hozott létre a reklámozásukra; 5i – a Kozma Szilárdról szóló Wikipédia cikkbe beszerkesztette az egyik gúnyblogot, mint „forrást” és mint említésre méltó „paródiát”.)
         5a – „az erőszakos teherbeejtés szószólója” „Pocakos” „Lada tulajdonos” „Bosszúálló” „Büntető eljárás alatt álló” – a képen balra egy szerencsétlen, torzszülött kutya.

5b – „Ki a szebb ruha nélkül?” A nyomorék kutya („Tuna”) vagy Kozma Szilárd? – Oldalsávban: „Kozma Szilárd (…) A bébiszitter teherbeejtője”

5c – Egy vaddisznót ábrázoló kép a következő felirattal: „A hasamon a háj? Az hara. Ne szóljál be, mert meglátogatlak.” Alatta: „Kozma Szilárd, az asztrológia hőse”

         5f – Tuna kutya jótanácsai: „Ugye nem beszéltél Kozma Szilárddal? Ő szokott bűntudatot kelteni, ha jól érzed magad… Arra a faszra se figyelj.”

 

V. Fejezet – Gerle Éva pszichiátriai bajai

   Az egész ügy úgy kezdődött, hogy engem (Joó Violetta) egy, az apai nevelés fontosságáról és szükségéről írt beszámolóm miatt Gerle Éva, ha irodalmi metaforával is, de nemes egyszerűséggel leelmebetegezett. „Joó Violettával van baj, amihez fehér köpeny kellene.” (Melléklet: 4. számú Forrás: egy tönkretett apa – http://csakazolvassa.hu/2013/06/02/egy-tonkretett-apa) Ahogyan később szinte mindegyik Gerle Éva által csípőből jövő rágalmazásról, erről is kiderült, hogy ő rá igaz. „Top 10 kín” című, 2013. 08. 17-ei blogbejegyzésében több pszichológiai és pszichiátriai bajáról vall.

  6. számú melléklet (doc)

„1.Karvagdosás” „2. Alvásparalízis” „3. Folyamatosan magas szorongásszint”” „4. Szezonális depresszió, bipoláris jegyekkel.” „Kényszerek. (...)…hisztéria a színekkel: bugyi-melltartó egy szín és egy márka legyen (Intimissimi), mert el van rontva a nap különben; fehér cipő, fehér óra, fehér hajgumi; vagy épp narancssárga kiegészítők, esetleg zölddel”

 

VI. Fejezet – A jogi út

   A mi esetünkben egészen abszurd és tragikus, hogy hónapokat kell várni - békéltető peren, tárgyalásokon kell részt venni, hogy végre megvédjenek minket és elérhetetlenné tegyék (megszüntessék) az említett rágalmazási – hitelrontási céllal készített szenny- blogokat, amelyek a megélhetésünket tönkretették a hazug rágalmaikkal. Abszurd és szomorú az, hogy a bíróság nem érzékeli azt, nem értették meg, hogy egy, figyelem: Romániában és nem Magyarországon élő, tehát nem ugyanazon gazdasági körülmények között , hanem a Magyarországi körülményekhez képest messze hátrányban levő szociális ellátási (Kozma Szilárd szerint: antiszociális) rendszerben levő négy gyermekes család teljes egzisztenciája van veszélyben a sorozatos és jól célzott rágalmazási hadjárat miatt. Nem akarják megérteni, hogy direkt ez is volt a célja Gerle Évának és a háttérben levő, őt erre folyamatosan bíztató, emiatt a barátnőjét végig dicsérgető – bátorító Lelkes Villőnek és, hogy ezzel a halasztgatással, toszogatással éppen, hogy az „ők játékát csinálja meg”, az ők célja elérését teszi lehetővé a kétségbeejtő lassúságáról híres magyar „igazságszolgáltatási” bürokrácia. A nem is annyira arról van tehát szó, hogy az elemi személyi jogaink sérülnek nyolc hónapja, hanem inkább arról, hogy emiatt a minimális helyzeti különbségnek megértére való törekvést is, nélkülöző akta toszogatásban és felelősség-áthárításban (Az ügyészségről, ahova a kérésünket legelső alkalmakkor elküldtük, át a bíróságnak, amely számunkra végzetesen feleslegesen úgy látszik, büntető-pert akar indítani, ahelyett, hogy az ügyészségnek az ügyet vissza küldte volna,  reális veszélyben van a családunk egzisztenciája,az együtt maradása és ezzel egyáltalán az egyszerű megmaradása is.)

   Jelenleg még csak békéltető perek kitűzésére várunk, ami teljesen felesleges, ugyanis mi, hétszer is, felajánlottuk Gerle Évának a békét: ti., azt, hogy ő is és mi is letörlünk mindent, amit egymásról írtunk és mondtunk. Nem csak a Gerle Éva üzelmeit leleplezni hivatott saját blogunkon, de a Gerle Éva által megrendelt, és azért a tárgyi tényeket elferdítő és az idősorrendiséget semmibe vevő, tehát nevetségesen egyoldalú transindex-es cikk alatt is ki van rakva, és még ott is, a mai napig olvasható egy-egy békeajánlatunk. A blogunkon lévőnél leírtuk, hogy érvényben tartjuk bármeddig, hátha egyszer elfogadja, de a legelsőtől kezdve mindegyiket visszautasította, amely visszautasítások indoklásánál a nemzetközi jogász státuszával hetvenkedő barátnője: Lelkes Villő mindig a pártját fogta és éppen, hogy nyíltan meg nem dicsérte.

   Mellékletek: 10-10b. Forrás: http://eletmod.transindex.ro/?cikk=22151

   A legutolsó hozzászólás a békeajánlatunk és a transindex rakta fel saját hozzászólásaként.

A mi egyik blogunkon lévő pedig:
http://gerleevahazugsagai.wordpress.com/2014/01/31/bekeajanlat-csakazolvassa-gerle-evanak-mar-az-otodik/

 

VII. Fejezet – A szennyblogok szerzője egyértelműen Gerle Éva

   Gerle Éva már a saját, fotóval és végső soron személyi azonosságával felvállalt blogján, a Hüpatia-díjas „Csak az olvassa – én szóltam” című blogon (csakazolvassa.hu) is megírta több blogbejegyzésben és hozzászólásban a velünk kapcsolatos rágalmainak egy részét, persze a rá jellemző sziklaszilárd magabiztossággal, valóságként beállítva a rólunk kieszelt fantazmagóriáit. Ezek az elemi valósághamisítások kombinálódnak, fokozódnak a Gerle Éva által „csakazolvaska” és egyéb álnevek alól működtetet blogokon, ahová:

- torzszülött állatok képeit

- vaddisznók, majmok képeit is feltették a mi neveinkkel ellátva

- és különböző hol trágár, hol a 61 éves párom külsején gúnyolódó szövegekkel ellátva…

töltött fel.

 Az álneves szennyblogokon levő gerleévai rágalom-költemények pedig odáig fajulnak, hogy tényként közlik, hogy:

- Kozma Szilárd nőket erőszakolna (Ezt is Gerle Éva írta először a csakazolvassa.hu-n – 3b jelzésű melléklet)

- hogy a nők erőszakos megtermékenyítőjének szószólója, (3b melléklet)

- továbbá lejáratási céllal profanizálják Kozma Szilárd szakmai, asztrológusi – metafizikusi tanulmányainak, tanácsadásainak részleteit.

-  Állítják, hogy Kozma Szilárd nem tanult volna sehol asztrológiát,

- ne lenne vállalkozói engedélye, feketén dolgozna (Ezt is Gerle Éva találta ki, lásd. 3c jelzésű melléklet)

- Kozma Szilárd ingyenélő naplopó, aki soha nem is dolgozott, stb.

- Hogy Joó Violetta Kozma Szilárd bábja (Gerle Éva saját nevében a commentblog.hu-n azt állította, hogy Stockholm szindrómás vagyok. – 18. számú melléklet)

- Hogy gyermekbántalmazók lennék (3c jelzésű melléklet)

- Hogy engem Kozma Szilárd „a bébiszitter teherbeejtője” (Gerle Éva gúnyolódott korábban is azon, hogy legelőször, mint barát, valóban bébiszitterkedni-háziasszonykodni utaztam a Kozma Szilárd családjához, csak később lett ebből kapcsolat…)

    Tehát ugyanazok a vádak és rágalmak olvashatóak a szennyblogokon, amelyeket jóval korábban Gerle Éva írt le rólunk. Ugyanakkor egyedül Gerle Éva hirdette ki, hogy az írásai segítségével „megállít” minket és azt is, hogy első lesz a google találati listán a neveinkre. Továbbá Lelkes Villő (alias tavasztunder) már februárban tudomásunkra hozta, hogy „van ellenblog” ahol ők jól elszórakoznak rajtunk. – 11 számú melléklet

   Nem csoda, hogy miközben Szilárddal számos volt-rendelője tartja a kapcsolatot, és azok részéről még az is előfordul, hogy megrendelik gyermekeik horoszkópját, párkapcsolati összehasonlító horoszkóp-elemzésüket (szinasztriájukat), aközben, amióta Gerle Éváék felfuttatták a szennyblogjaikat, új megrendelők nem jelentkeznek, vagy jelentkezésük után és a sorsképlet beállítási munka elvégzése után, eltűnnek. Teljesen érthető, hogy az emberek nem rendelnek egy olyan asztrológustól, aki ellen ennyire gátlástalan és ilyen durva lejáratási hadjárat folyik. Az ilyen bemocskolt személyektől mindenki igyekszik távol tartani magát. - Arról a személyi hatásról nem is beszélve, hogy ténylegesen kételyt, vagy egyenesen megvetést ébreszt Gerle Éva és csapata Kozma Szilárddal és a családunkkal szemben az emberekben, aminek beláthatatlan következményei lehetnek ránk és a gyermekeinkre nézve.

 

VIII. Fejezet – A Lelkes Villő trágárságai

      Külön fejezet érdemel a történetben Lelkes Villő, aki az Európai Bizottságnak a volt-munkatársa és jogásza, aki majd’ minden megnyilvánulásában trágárkodik. 36a-b-c-d-e-f-g mellékletek

36a jelzésű mellékletLelkes Villő Kozma Szilárdról ír egy másik kommentelőhöz szólva a csakazolvassa.hu-n „tavasztunder”-ként:

Lógó tökeit ne felejtsd el, azt egész nyáron fecskében mutogatja premier plánban”

A Lelkes Villő névvel működő facebook profiljával pedig elismeri, hogy ő a „lógó tököket” emlegető tavasztündér: 36b jelzésű melléklet - „Szilárd egy ostoba, bunkó, kandisznó. Egyébként én véleményeztem a tökeit.” – Lelkes Villő

„a túlszaporodott csiklócsapkodó főemlősnek azt üzenem…” – Lelkes Villő alias tavasztündér írja ezt Kozma Szilárdról, akivel kapcsolatosan ő maga költötte és „tényként” közölte, hogy, figyelem: rendszeresen verné a lányai klitoriszát!

38-as melléklet „örülök, hogy elhúztál, vissza se gyere faszkalap.” – írja ezt miközben valaki mással éppen az internetes zaklatás tényállásra emeléséről értekezik.

36f – arról ír, hogy a lányaink túl fiúsnak, „butch”-oknak néznek ki és nőiesítsük őket, mert mi homofóbok vagyunk és „nem fog ez jól kijönni” vagyis arra utal, hogy a rövid hajuk miatt lesznek leszbikusok a lányaink… tehát a „butch” angol szleng kifejezést itt a perverzebb jelentésében használja, ami: férfi szerepben levő homoszexuális nőt jelent. És írja ezeket kérem egy nagy feminista jogász, a gendertudatos személy, ő akar minket arra kötelezni, hogy nőiesítsük már a lányainkat, mert így „olyan szerencsétlenek”. Ugyanezt emlegeti a 36e mellékleten is.

36e melléklet – „baszdüh”…

 

 

IX. Fejezet –  A cyber stalking, mint Lelkes Villő és Gerle Éva fontos ügye

    38. számú melléklet: Villő alias tavasztündér: „Minden Áron nem érti, hogy lazán be lehet ezt a petíciót, mint példát nyújtani országgyűlési képviselőknek és kérni, hogy legyen külön tényállás a internetes zaklatás”

„a cyber stalking mint új tényállás bevezetésén több tagország gondolkozik, mivel hetente vannak áldozatok, akiket egyszerűen halálra kínoztak”

    Ezek a megnyilvánulásai sejtetik azt hogy ő, mint Európai Bizottság béli kutató foglalkozik az internetes zaklatás jelenségével és az ezzel kapcsolatos törvényhozásokkal”

   Gerle Éva pedig az Erdély FM rádiónak adott interjúban elárulta azt, hogy „mivel egy nagy internetes zaklatás áldozata” (Tolvajt kiált a tolvaj esete) most, ennek kapcsán még Brüsszelbe is megy egy Uniós konferenciára.

   Több szempontból nagyon durva az, amit Gerle Éva szintén nem rejtett véka alá – főként a kezdetekkor – még pedig, hogy neki kell az, hogy minket mindenképp beperelhessen valahogyan: 2014. dec. 15-én, tehát mindössze négy nappal az után, hogy kihirdette a tönkretételünk tervét a facebook-on arról is elszólta magát, hogy „azért provokálom őket, hogy biztosan nyomozzanak” – 15 számú melléklet. Mármint, hogy a rendőrség vegye őt komolyan és foglalkozzon velünk, mint bűncselekmények gyanúsítottjaival. A 40-es számú mellékleten Gerle Éva egy kommentelőjének azt válaszolja egy velünk kapcsolatos kérdésre, hogy „mert erős és tiszta vagyok és ez sem gyengít, ez sem sároz, érvelési technikával és kiállási technikával szeretnék precedenst teremteni (…) Volt idő, amikor ahhoz kellettek (Ti. Kozma Szilárdék), hogy megálljon a zaklatási vád

   Nyilvánvaló, hogy Gerle Évának ez egy mesterségesen kreált ügye, egy un. Koncepciós per, amitől a jogvédői harcos - hírneve növekedését és a blogja olvasottsága növekedését várja. Kell neki a per, és kell neki az ellenfél. És mi, mint az internetes hírnevünknek egzisztenciálisan kiszolgáltatott négygyermekes, Budapestre utazgatni képtelen és ügyvédet fogadni képtelen, pénzügyileg szegény székelyföldi család, nagyon jól megfelelünk neki a célra, mert mi nem tehetjük meg azt a luxust, hogy szó nélkül hagyjuk, ha rágalmazni kezdenek minket. Egyébként Gerle Évát nem érdekli az asztrológia, a beszámolói szerint gyermekeit a szülők tiszteletére próbálta nevelni, önállóságára, felvilágosultan, tabuk nélkül beszélget velük - tehát igazán a nevelési elvekben sem különbözünk. Gerle Éva is, a bátor  harcvállalás és a kritika- szókimondás pártján áll. Lényegében semmi más komolyabb ellentét nincs köztünk, mint az, hogy ő a kendőzetlen férfias magatartást gyűlöli, és velünk szemben, rendkívül hedonista és ezt a két tulajdonságot alapértékeknek hiszi. Erről az alapról indulva pedig a legaljasabb média-szakemberi trükkökkel rendezett meg ellenünk egy nevetségesen átlátszó nagy műbalhét, azáltal, hogy az internetes kiszolgáltatottságunk révén bele tudott kényszeríteni ebbe. Az is igaz viszont, hogy mint a magát a fővárosi elithez tartozónak képzelő „sikeres” blogger, nem számított a „vidéki senkik” részéről ilyen kemény ellenállásra és védekezésre.

   Valószínű, azt hitte, hogy mi nem fogjuk őt feljelenteni… most pedig abban reménykedik, hogy anyagi okok miatt nem tudunk majd elmenni a tárgyalásokra, illetve, hogy ott majd minket nevetségessé tesz és hülyére vesz a bírók és a sajtó előtt. Számtalanszor leírta Gerle Éva is és Lelkes Villő is, hogy mi „bűncselekmények sorát” követtük el, ők viszont mindig a törvényes keretek között maradtak. A tárgyi bizonyítékok és az azokon szereplő dátumok, tehát az idősorrend viszont ezzel az állítással homlokegyenest ellenkezik.

 

X.               Fejezet – Gerle Éva, a rutinos embervadász

 

    A tönkretételi tervet Gerle Éva úgy hirdetett ki, hogy Kozma Szilárd egyáltalán még csak hozza se szólt akkor, sem róla nem írt, és azt se tudta, hogy ki az a Gerle Éva.

    Viszont Gerle Éva már a tönkretételi hadi-terv kihirdetésekor - amit a 2013. dec. 10-ei blogbejegyzése („elemi kíváncsiság”) tartalmaz - bőségesen ír Szilárd régi rágalmazójával, a kökösi, székely-utáló, munka-utáló, a székely-zászló használata miatt a polgármestereket jelentgető, kirúgott alkohollista pappal, Nagy Attila Pulival való internetes ügyéről. Nagy Attila „Puli” főfoglalkozásúként henyélő élősdi, ezt büszkén hirdeti is. De a Gerle Évához hasonló exhibicionizmusa miatt, még a romos házából is, munkanélküliként, a rokkant-nyugdíjas felesége segélyéből élve, írogat cikkeket a saját blogjaira. Ezen írások, a Gerle Éváéhoz hasonlóan rendszeresen egy-egy híresebb jobb oldali politikus, vagy becsületes székelyföldi magyar polgármester, költő vagy újságíró, más közszereplő, egyházi dolgozó rágalmazásáról, azok fölött való fölényes élcelődésről szólnak. (pl. Orbán Viktor, Tőkés László, Farkas Árpád, stb.) Gerle Éva persze a fentieknek mind tudtában megállapítja, hogy Kozma Szilárddal szemben „Puli” a tisztább lélek. Tehát egy ténylegesen ingyenélő, pária személyről, akit az egész székely környezete gyűlöl és utál.

     Már három cikk is született Nagy Attila „Puli” nemzetáruló, magyarellenes feljelentgetéseiről az Új Magyar Szó Online-ban (Maszol)

http://www.maszol.ro/index.php/belfold/20826-nagy-attila-a-magyar-ugyeknek-keresztbe-teszek

http://www.maszol.ro/index.php/belfold/26932-ismet-keresztbe-tett-a-szekelyeknek-nagy-attila-puli

http://www.maszol.ro/index.php/belfold/34004-meg-a-kokosi-tuzoltokat-is-feljelentette-nagy-attila-puli

    Rólunk Gerle Éva nagy hévvel írja az olyan költeményeit – rágalmait, hogy mi Székelyföld szerte hőzöngünk, hogy szerinte (Budapest XII kerületből ő ezt pontosan tudja!) a szomszédjaink is iszonyodnak tőlünk, sőt, ugyancsak szerinte, minden ép lelkű ember iszonyodik tőlünk az interneten is, de élőben még inkább. Sőt, hogy vele és Pulival szemben, mi vagyunk ingyenélők stb. És eközben ránk ez egyáltalán nem igaz, mivel a Szilárd vállalkozói keresetéből élünk, de Nagy Attila „Puli”-ra pont, hogy ráillik. De hiába, mert Gerle Évának a fenti okok miatt, épp az ellenünk való uszítás áll az érdekében. Az állítólagos ingyenélésünkről érdemes tudni, hogy Romániában a szociális rendszer úgy van felállítva, hogy a családos szabad-vállalkozók kapják a legkevesebb támogatást, havi 42 Leit (kb.: 26 - 2700 FT-ot) egy gyermekre havonta és semmi többet, tehát sem családi pótlékot, sem családi adókedvezményeket. Tehát, akkor miből tartotta volna el eddig Kozma Szilárd önmagát és a családját?...

     De nem csak Nagy Attila Pulinak a Kozma Szilárdot érő rágalmazási tevékenységét és Szilárd reakcióit ismerte jól Gerle Éva már egy nappal azután, hogy kihirdette Kozma Szilárd tönkretevését, hanem még azt is kinyomozta a csíkszeredai olvasóin keresztül, hogy miként él és hogy érzi magát Szilárd volt felesége. Bennfentesen közvetített róla: „Van, aki ismeri. Új házasságban él. (…) Nem olyan rossz neki, de nem jó” – 42-es számú melléklet

    Később kapcsolatba is lépett Kozma Szilárd volt-feleségével, a Szilárd gyámságában levő három nagyobb Kozma-leány édesanyjával, és 20000 forintot küldött neki, amely pénzküldés feltétele az volt, hogy a volt-feleség „árulkodjon” tehát számoljon be (kémkedjen) neki rólunk. Ez kiderült. Volt egy olyan eset a családban, amiről csak a volt-feleség szerezhetett tudomást a legnagyobb lány: Medárda-Kinga révén, és egy közös ismerősünk máris jelzett, hogy Gerle Éva mit írt neki levélben – az eset másnapján. Gerle Éva ugyanis azonnal és persze „tényként” írt az esetnek az általa borzalmasan (Minket- vádlóra) átköltött verziójáról. Gerle Éva nemhogy nem is tagadta, hogy pénzt küldött volna a volt-feleségnek, de később azt követelte, hogy én (Joó Violetta) végre fogjam be a számat azért a pénzért cserébe, amit ő Szilárd volt-feleségnek, Emőkének fizetett és Emőke abból fizette meg a rég elmaradt gyermektartások kis részét! Tehát a bíróság által előírt tartásdíj ez kis észét abból fizette ki.. Ki érti ezt? – 46-os számú melléklet „A pénz pedig, amellyel élettársad exfeleségét segítettem, tartásdíjként, hozzátok került, egészségetekre. Legalább befognád a szádat, ha már az én pénzemből nem halsz éhen.” – ez az „én pénzem” megnevezés nem csak abból a szempontból nem stimmel, hogy amit a páromnak Emőke fizet tartásdíjként, az már rég nem nevezhető a „Gerle Éva pénzének”, de azért is bűzlik, mert a blogján viszont azt állította, hogy az olvasói gyűjtötték azt a pénzt… - 49-es melléklet. Hogy erre miért pont Kozma Emőkét választották ki az olvasók és miért nem nekünk küldték közvetlenül, azt homály fedi.

   De nem csak Emőkét kereste meg Gerle Éva, hanem az én (Joó Violetta) valamelyik régi szerelmemet is. Ezt is leírta a blogján egy kommentben Gerle Éva. – 52-es számú melléklet „engem törölt a szeretője, mert ő nem akar belefolyni” (megjegyzés: volt szeretőre gondol Éva, csak hanyagul fogalmaz)

 

XI. Fejezet – A Wikipédiában való rágalmazás

 

     Kozma Szilárdról több éve létezik szócikk a Wikipédiában, amelyet Pataki Márta művészettörténész hozott létre. Érdekes módon, ugyanazon a napon (2014. március 26-án) amikor a mi neveinkre optimalizált rágalmazó, megalázó szennyblogok indító bejegyzései keletkeztek, azon a napon a Kozma Szilárdról szóló Wikipédia cikkbe is beleszerkesztett valaki. Pl. hogy, mint költő, „a leghíresebb versében” a Ceaucescu házaspárt dicsőítené. Ez annyira nem igaz, hogy Kozma Szilárd a Ceaucescu diktatúra idején a szekuritate által megfigyelt és zaklatott áldozata volt – többek között pont azért, mert nem akart diktatúra - dicsőítő verseket írni. - Nem régiben ki is kérte és le fénymásoltatta a „Poetul” (A költő) konspirációs névre készített megfigyelt dossziéjában található elképesztő részleteket a Román Titkos Szolgálat tevékenységét vizsgáló hivatalától (CNSAS). Ezt a rágalmat még a pénzhamisítás bűncselekménye miatt felfüggesztett börtön-büntetésre ítélt Orbán János Dénes költő találta ki, akinek közvetlenül a diktatúra után ajtó-konfliktusa volt Kozma Szilárddal. Gyanús, hogy Lelkes Villő többször is pont Orbán János Dénest dörgölte Kozma Szilárd orra alá, mint igazi költőt, akihez képest Szilárd mennyire jelentéktelen. (Lelkes Villő többször is megakart engem és más internet-olvasókat győzni arról, hogy Kozma Szilárd egy senki által el nem ismert költő és író.) – Valakik tehát, vagyis feltehetően az irodalmi kocsma-életben jártasnak bizonyuló Lelkes Villő, vagy Gerle Éva több rágalmat, oda nem illő gúnyolódásokat beszerkesztettek a Kozma Szilárdról szóló wikipédiás szócikkbe, és meg is győztek egy tájékozatlan Wikipédia-szerkesztőt - Aki a rágalmakról nem tudhatta, hogy azok rágalmak -, hogy azokat a jellegzetesen Gerleévai mondatokat a Wikipédiába, hiába, hogy lexikonba egyáltalán nem illő, a lexikonírási irányelvekkel ütköző szövegeket hagyja jóvá és tegye közzé. Ez meg is történt, két hétig ott virítottak a jellegzetesen Gerleévai  rágalmak és gúnyok a világhálón. (Számunkra nem derült ki, hogy ez melyik szerkesztő volt.)

     28a-b-c jelzésű mellékletek mutatják a lejáratási szándékú beszerkesztéseket. Ezeket később, nagy nehézségek árán sikerült kitöröltetni a Wikipédiából, miközben még ki is tiltottak, mert én naivan közöltem velük, hogy van egy ellenségünk és az nyúlt hozzá a Szilárdról szóló szócikkhez és ez feljelentésre fog kerülni. Kitiltottak, mert ezt jogi fenyegetőzésnek vették. Az is gyanús, hogy, aki kitiltott az még emellé „trollkodást” is megjelölte okként, és ez Gerle Évának az egyik kedvenc kifejezése, ez a fajta megbélyegzés Gerle Évánál szokás a csakazolvassa.hu-n, ott az a nő, aki egy kicsit is tárgyilagos és igazság- és megértéspárti, aki szerint a férfiak nem mind született bántalmazók és nem is jogos azokat úton-útfélen gúnyolni és rágalmazni, és aki arról merészel írni, hogy a hagyományos női szerepekben valami jó is van az ott „troll”, És főként, ha férfi, akkor menthetetlenül: troll, Gerle Éva szerint. Hát, én is troll lettem, amiért szóltam, hogy javítsák ki a cikket, vegyék ki a rágalmakat, és, mert igazoltam, hogy Kozma Szilárd megfigyelt volt a Ceausescu diktatúrában. És mert szóltam, hogy egy, a kontextusából kiragadt idézet Kozma Szilárd egyik Gerle Éva elleni ügyészségi feljelentéséből, nem lehet jellemző annak a költészete értékeire. És pláne nem egy lexikonban…

    A javítás után egy az egyben le akarták töröltetni a szócikket. Ekkor árulta el magát Éva – vagyis inkább Évát az ismerősei a Facebook profilján, elkottyintva, hogy ő van e mögött is, természetesen. (Nem mintha a beszerkesztett részek nem árulták volna el őt, a volt magyartanárnőt, ugyanis a szerkesztő nagyon fontosnak vélte megemlíteni Kozma Szilárd „furcsa jelző halmozásait”, ami Gerle Évának a tipikus vesszőparipája.) Éva megosztotta azt a Wikipédia linket, ahol valamely nekik dolgozó Wikipédia-szerkesztő kiírta, hogy a Kozma Szilárdról szóló szócikk törlésre van előjegyezve. Előre ivott a medve bőrére, mert hozzátette: „utólérte a végzete” Erre a megosztásra nagyon beszédes reakciók érkeztek az ismerőseitől, pl. „Mit fogsz te ezért kapni!” – Judit Hodros; „jöhet a következő lépés” – Bodi László

      Mindez látható az 53a-b-c-d mellékletek-en.

    Miután Gerle Éváéknak nem sikerült álnévvel a Wikipédiában a valódi Kozma Szilárdról leírt, valós képet kicserélni, majd e kudarca után az egész szócikket egy az egyben letöröltetni sem, akkor nekiálltak a korábbi méltatásokat bekezdésenként - darabonként letörölni, vagyis jó nagyokat beletörölni, és közben, név nélkül ismét a teljes letöröltetéssel próbálkoztak, ekkor már arra hivatkozva, hogy Kozma Szilád nem jelentős személy, nem jelentős, költő, író… Ekkor egy ismerősünk kibővítette még a Szilárdnak a saját (egyéni) kötetein kívül, tehát a különböző vers-antológiákban megjelent jelentősebb verseknek a felsorolásával, források pontos megjelenésekkel a cikket, majd Pataki Márta is újból dolgozott még rajta, ő is tovább egészítette. Így a szócikk megmaradt.

    A beletörléseket a 54a-b-c-d-e-f mellékleteken lehet megnézni. És az bizonyára interneten is olvasható ez a Gerle féle manipulációs – rombolási szándékkal történt piszkos beavatkozás, a Wikipédiában a Kozma Szilárd szócikk laptörténetében.

    Hogy az önök idejét sem raboljam és én is szeretnék mielőbb kész lenni az anyaggal, nem keresem most elő azokat a Gerle Évának és Lelkes Villőnek a hecc-ünneplő (triumfáló!) megnyilvánulásait, amelyek mind összevágnak a Wikipédiába beszerkesztett rágalmak és gúnyolódások idejével és szellemével, de feltételezem a Gerle Éva Facebook idővonalán mutatott, Éva ismerősei által írt megjegyzések is mindent elmondanak erről…

 

XII.         Élettárstól való elválasztási-, vagyis Joó Violát az új családja mellől való „hazarendelési” Gerle Évához való csatlakoztatási kísérletek

50-es melléklet – „Viola, most van néhány nyugodt napod, gondold meg, hogy boldog vagy-e így. Ez egy állat és biztos, hogy szarul is dug.” – Gerle Éva

51-es melléklet – „a nagy titkot most elárulnám: hatalmaskodó, vértolulásos, potenciájukra és bántalmazó mivoltukra oly büszke hatvanéves „erélyes férfiakon” kívül mennyi öröm és kultúra van a világban!” – Gerle Éva Kozma Szilárdnak írja ezeket rám vonatkozóan. – „És micsoda életminőséget lehet élni, ha az ember gondolkodik (…) kíváncsi, van baráti köre, képzettsége, munkája és sikerélménye és nem függésben él a nyomorban. Te nagyon félsz, hogy egy nap rájön az átverésre?”

    Gerle Éva később azzal bíztatott, hogy, ha elhagyom Szilárdot, elvisz engem Bora-Borára nyaralni. A Gerle Éva rágalom-hadjárata ellen indított petíciónkon pedig olyan névtelen hozzászólások érkeztek, amelyek arról szóltak, hogy én titokban más férfiakkal szórakoznék, ezeket akkor írták, amikor köztudott volt, hogy Magyarországra jöttem külön (csak a közös kislányunkkal) mert hivatalos elintézni valóim voltak. Többek között, arra készültünk, hogy összeházasodunk és ez a mi esetünkben, lévén, hogy két különböző államnak a polgárai vagyunk, még nehezebb, mint normál esetben, amikor azonos a házasuló felek állampolgársága. Gerle Éváék azzal szórakoztak és persze remélve, hogy egymás ellen fordítanak minket, hogy azt írták be álneveken Szilárdnak, hogy „Láttuk Violát egy szőke férfivel, nagyon jól érezte magát és új frizurája van”.

 

XIII. Nemzetközi szintű uszítás Kozma Szilárd ellen Lelkes Villő által

    Lelkes Villő, feltételezhetően Gerle Évával együtt, írt egy angol nyelvű, rágalmazó cikket Kozma Szilárdról, ahol nagyon durva hazugságokat állít róla. A legdurvább, legsátánibb rágalom az, hogy Kozma Szilárd verte volna a kislányai csiklóját, azok csecsemő korában… Nem csak Kozma Szilárd számára borzalmas és veszélyes ez a sátáni rágalom, de főként a lányai számára. Kiábrándító, hogy egy tanári diplomás és egy jog-doktori diplomás nő, az egyik háromgyerekes anya (Éva) a másik magas beosztású eu-s hivatalnok (Lelkes Villő) ennyire lelkiismeret nélkül uszítsanak mások ellen, így megalázva és a rágalmak beláthatatlan következményeinek kitéve az ártatlan gyerekeket is.

„ksz 9gag” kezdetű mellékleteken látható az említett angol cikk, amelyet jelen a 14b jelzésű mellékleten olvashatóan pont Lelkes Villő oszt meg Gerle Éva Facebook oldalán azzal a megjegyzéssel, hogy „helyzet fokozódik”… Lelkes Villő ott van a 9gag-com-os uszító cikk alatt hozzászólóként is, és a 9gag.com-os adatlapja szerint az oldalon nem is volt más tevékenysége, csak az a hozzászólás a Szilárdról szóló uszító cikk alatt. Joggal feltételezzük tehát, hogy csak ezért regisztrált oda. A cikkben szerepel Szilárd (magyar nyelvű) honlapjának a címe illetve az email címe is, azzal a felszólítással, hogy írjanak neki az emberek és buzdítsák nagyobb toleranciára a különféle perverziókkal szemben, mint pl. homoszexualitás, anális szex, stb.

 

XIV. Fejezet – Kovács „Anuskiller” Csilla, alias „hajnalka”

   Gerle Éva, Lelkes Villő mellett még volt egy személy, aki szintén a csakazolvassa.hu törzsolvasója és kitüntetett tagja volt, de aki időközben abbahagyta a zaklatásunkat, rágalmazásunkat. És otthagyta a csakazolvassa blogot is. Addig viszont, amíg művelte, addig még trágárabb és nyersebb volt, mint Lelkes Villő. Ő kezdte el a Kozma Szilárdról az interneten elérhető fotók manipulálását, csúf és torz állatokat ábrázoló képekre vastag betűkkel kiírni a Szilárd nevét, illetve Szilárdnak az általuk kitalált gúnynevét, a „Hargita Ánuszá”-t. Nem tudni, hogy ki ő, azt sem, hogy valóban Kovács Csilla-e a neve, csak egy fotónk van róla, és hogy a mi blogunkra írt kommentejeihez tartozó ip cím alapján Pest megyei – Pest megyében tartózkodott, amikor nekünk írt. - 55a-55b mellékletek

 

XV. A petíciók

   Még 2013 decemberében néhány nappal a tönkretételünk gyakorlati kihirdetése után Gerle Éva saját nevében indított egy petíciót, az állítása szerint mi általunk végzett és őt sújtó gyűlölet-kampány ellen, holott éppen, hogy ő volt aki gyűlölet-kampányt indított ellenünk hatalmas internetes publikációs apparatúrával. Már a saját petícióján gyanús álneves vélemények születtek, amelyek a demokratikus többségi véleménynek a látszatát keltették (Később ugyanott kiderült, hogy egy az egyben a Gerle Éva máshol is gyakran használt álnevei, mint pl. Kikacagány, Amálka, Lujzi, Moly, Piacpanni, stb.) és állítólag az egész asztrológusi szakma nevében elítéltek minket stb.,. De amikor Gerle az ilyen, általa írt, vagy ismerőseitől kért, minket elmarasztaló szövegeket között is frusztráltnak érezte magát, amiért néhányan értelmesen kiálltak mellettünk is, akkor itt is bevetette a csakazolvassás „morális kivégző osztagot” a trágár és érzéketlen, természetesen álneves csapatát. (Kovács Csilla, Lelkes Villő, Schillinger Zsuzsanna, a facebookon: Bódi László is és nem tudni még kik, bizonyára azok, akik a februári és márciusi indulású szennyblogokon is kommenteltek, és ismeretlenek, ahogyan a Kovács Csilla igazi neve is ismeretlen.)

    Később mi is indítottunk petíciókat az ö rágalom-hadjárata ellenében, annak a leleplezésére, amit Gerle Éva az ő több helyen is elhencegett kifejezésével élve, „szétrollkodott”. Bár ő ezt nem vállalja, mi számtalanszor tetten értük az ő fogalmazási módját, logikáját, értékrendjét, összetéveszthetetlenül tipikus attitűdjét, művészkedőn csavart hazudozási stílusát. Tetten érhető volt még olyan információk leírásában is, amiket persze, hogy csak ő olvasott el rólunk és a csakazolvassa – feminista bandája elé tárta „szórakoztató anyagnak. Nem is beszélve az olyan egyértelmű vallomásokról, mint amikor azt írja „bambuszbiciklim” (Bélaként) „csillagász nagyapám” (Vendégként kottyintotta el magát a tudósként is elismert nagyapjáról) stb. Persze ő az elejétől kezdve tagadja, hogy írt volna valaha is,  nemhogy a mi petíciónkon, de az utóbbi években az interneten bárhol álnévvel. Egyedül azt vállalta, hogy az általunk nagyra értékelt Hamvas Béla magyar, spirituális író nevében ő írt – „viccből”.

   A petíciók kommentelési lehetőségeit nem zárhatjuk be, mert akkor maga petíció értéket veszt a Google-listánk rangsorában, nekünk viszont szükségünk van rá, hogy az ő rólunk szóló és a mi nevünkre írt gúnyblogjai szócikkeinek az egyikét legalább kiszorítsa a Google-listánk első oldaláról. És, hogy erről az ügyről, a mi szempontunk is érvényesülhessen.ó, és így valamennyi valós tartalom is legyen olvasható rólunk, és erről a sötét internetes háborúról amit a valaki, vagy valakik által eltartott, tehát ingyenélő és ezért a neki állítólag dicsőséges hírnév-hozó háborúzásra ráérő, Gerle a mi megbuktatásunk érdekében folytat. Mert a minket támadó-mocskoló írásai, többnyire az általa a mi nevükre készített blogoknak az oldalain jelennek meg. Egyedül még a Szilárdról szóló Wikipédiás szócikk, ami objektíven korrektté vált azóta, hogy nem sikerült Gerle Éva által azt az ő elképzelései szerint átírni, vagy letöröltetni.

    A peticio.com-on viszont nem szükséges a kommenteléshez regisztráció és nincs előmoderálás. Ezzel Éváék maximálisan vissza is élnek és közülük valaki – egynehányan – de a legeslegtöbbször Éva a nap 24 órájában ott van és írogat nekünk, próbálja nevetségessé tenni a petíciót, minket, provokál, sokszor durván sérteget és rágalmaz és az sem érdekli, hogy közben olyanok is kritizálják, akik jól ismerik személyesen is, tehát akik Budapestiek. Hogy mennyi mindent beírt az őt egyre nagyobb számban elhagyó barátnőivel nekünk oda, abból csak néhányat tudok mutatni, mert leginkább kapásból töröltük azokat. Jelenleg 18000 hozzászólást számol az oldal a mi petíciónknál 2014. február 14-e óta, amiknek 95%-át nem mi írtuk, hanem nagyrészt az „ügyeletes” provokátor: Gerle Éva.

    56-os melléklet – „Medárda (Ti. Szilárd legnagyobb lánya) debilis” – Ehhez hasonlókat még Lelkes Villő írt a blogunkon. A petícióra  viszont gerleévai rafinériával „Csíkos Szereda” álnévvel írta ezt be valaki, hogy azt higgyük csíkszeredai személy "véleménye" ez. De ha olvasnák is a csíkszeredaiak közül ezt a petíciót, akik ismerik Medárdát, mind jól tudják, hogy jó tanuló, egy olyan művészeti iskolában, ahol az elméleti tananyagra is nagy hangsúlyt fektetnek a tanárok, nem, hogy még egyáltalán csak viselkedés zavaros lenne Medárda. Másrészt ez a szóhasználat sem székelyföldi, mert ott a debilis szót nem használják. Az is mindent elárul, hogy Szilárd-ot erre felé senki nem becézi „Szilu”-nak, vagy Szilinek, egyedül Gerle Éva és Lelkes Villő és esetleg egy-két társuk, mint pl. Kovács Csilla nevezik „Szilu”-nak, „Szili”-nek, „Szily”-nek. Ezek tipikusan magyarországi becezések, és ez esetben tipikusan az ő lekezelésre szánt „kényeztetéseik” a jelen esetben. „Mi csak pogányul viccelünk és ezzel jól elszórakozunk rajtatok” írja Lelkes Villő. És csakugyan a melléklet is bizonyítja, hogyaz előző hozzászólásban: Lelkes Villő válaszol éppen Kovács Csillának és valaki előtte is, utána is „szellemeskedik” a rovásunkra a petición. – Persze, hogy ezeket a „pogány szórakozásokat” igyekszünk mind kitörülni, akárcsak az elképesztőn sötét (feminin!) trágárkodásaikat. De könyörgöm, meddig folyhat mindez, a hatóságok közömbösségével. Nekünk családi életet kellene élni, pénzt kellene keresni, a gyermekeinket kellene gondozni és nevelni.

    20a-b-c mellékletek – engem (JV) mocskolnak és provokálnak

    17-es melléklet – A „Tibi a galád” internetes becenevű személy, aki főként Gerle Éva csakazolvassa.hu blogjáról ismert a számomra, már akkor gyanús volt, amikor korábban megjelent a mi petíciónkon és Gerle Évának gyors győzelmet jósolt fölöttünk, rólam pedig megállapította, hogy évente öt évet öregedek Szilárd mellett. Szilárd Szerint ez is csakis Gerle Éva lehet férfi álnévvel. Szóval, már ekkor gyanús volt, hogy ez is Gerle Éva álprofilja, akivel – vagyis önmagával - ezek szerint cirkuszi mutatványként vitatkozik a saját blogján a nők és a férfiak helyzetéről, egyenlőtlenségéről… Ez a „galád Tibi” egyszer csak „bekattant” és kezdett durván megalázó, provokáló „szellemeskedéseket” írni, a csakazolvassa feminista keménymagjára jellemző fölényes attitűddel. A mellékleten éppen azzal „viccelődik”, mintha Szilárd anális közösülésre készülne egyik barátjával „ISTI”-vel, és javasolja, hogy én (JV) izgassam a nyelvemmel Szilárd végbélnyílását. – Évára jellemzőn rutinos a figura. :D Nem csak anális szexet illetően, de a petíciónkon való kommentelésben is, ugyanis a mindenkori petíciós zaklatónkhoz hasonlóan, ezt a hozzászólását háromszori is feltette, hogy megmutassa, hogy őt bizony nem olyan egyszerű innen eltüntetni, ő, ha kell újból és újból az orrunk alá dörgöli a „jó viccét”. Meg akarja mutatni, hogy milyen elszánt. - Pont amilyen eszelősen elszánt a mi kicsinálásunkban Gerle Éva is. Valószínű, hogy felöntött a garatra ennél az alkalomnál.

   Egyelőre ennyi anyagot tudtam önöknek összeállítani, de számtalan olyan részlet van még, amely bizonyos szempontból lényeges, vagy érdekes lehet. Amennyiben önök visszajeleznek, hogy elkészítenének egy tv-s híradást erről az ügyről és érdekli önöket több részlet is, akkor én készséggel állok további információknak a szolgáltatásával a rendelkezésükre. Ilyen eddig nem részletezett és esetleg mellékleteken sem szereplő információk pl. hogy ki az a pszichodráma terapeuta nő, aki rögtön a legelején szabályszerűen démonizálta Kozma Szilárdot (32-es melléklet), amiért az rá mert szólni az ő tönkretevését kihirdető Gerle Évára, és a hatás kedvéért egy rémtörténetet is mesélt a saját kegyetlen, erdélyi nagyapjáról… De többen cselekedtek így, mindenféle rémmeséket olvastak rá Kozma Szilárdra – pl. különböző hírhedt gurukról stb.-ről. És így tüzelték saját magukat ellenünk. A gyermekeink nevein gúnyolódtak, amelyek mind magyar nevek. (34-es melléklet) Miközben Gerle Éva rutinosan manipulálta őket, és eljátszotta a naiv, megdöbbentett – hogy „mi megy csíkban!” „én ilyet még nem láttam” Holott „csíkban” semmi különös nem”megy” legalábbis annál semmiképp nem volt különlegesebb és durvább a kökösi Nagy Attila Pulinak a Kozma Szilárd elleni rágalmazása, mint amilyen kegyetlenséget ő – Gerle Éva, ez az ártatlant tettetve és hatásvadász módon rajtunk megdöbbenő perszóna – kihirdetett, és még hidegvérrel azt is képes volt hazudni, hogy azért sem kegyetlenség, amit tesz, mert hát a mi gyerekeink már „úgy is félig állami gondozásban…”. Az ellenünk indított gyűlöletkampánya során a kezdetektől fogva azt hirdette, hogy mi támadtuk meg őt és mi „gyűlölet-kampányolnánk” ellene, és csak ez ellen küzd. Viszont azzal is elbüszkélkedett többször, hogy mi stresszlevezetés vagyunk neki, és különben is jók leszünk regény alapnak. Mert ő majd regényt fog írni.

    Nem csakhogy azt állította Gerle Éva, hogy a gyerekeink az állami gondozásba való vétel felé már úton lennének, de egy helyen a blogján azt írta, hogy ő már írt is annak érdekében, hogy a csíkszeredai gyermekvédelmi hivatal lépjen valamit az ügy érdekében. Továbbá társaival, olvasóival többször is ezen értekeztek, hogy jobb lesz a gyerekeinknek, ha elveszik őket tőlünk!

   Nyilvánosan leírtuk, hogy érződik már Gerle Éva rágalom-hadjáratának káros eredménye, mert nagyon szűkösen vagyunk anyagilag és alig tudunk gyümölcsre és zöldségekre pénzt kiadni. Készítettünk több videót a Gerle Éva ügyről és azokat feltöltöttük a you tubre, szóvá tettük, hogy érezhető Éva hadjáratának eredménye, hogy kevesebb megrendelést kap Kozma Szilárd, és jóformán csak régebbi megrendelőitől. Egyértelmű volt tehát, hogy Gerle Éva az új potenciális rendelőket elriasztotta a neveinkre készített és előre nyomatott blogjaival. Ezt nyilvánosan elmondtuk, leírtuk, de mindennek ellenére is összetartó és boldog családnak bizonyultunk. Hittel és bizalommal viseltük a megpróbáltatásokat. A videókon a gyermekek is megszólaltak többször és kifejezték a családjukhoz, édesapjukhoz és hozzám való ragaszkodásukat, jó kedélyűen beszélgettünk az eseményekről. Szilárd és én ügyeltünk arra, hogy a gyermekeket ne viselje meg ez az ügy ugyanakkor eltitkolni sem lehetett előlük, hiszen Szilárd és én rengeteg plusz munkát kellett végezzünk Éva rágalmainak tisztázása miatt, és a honlapjaink további optimalizálása miatt. Gerle Évától egy álneves kommentelő megkérdezte az ő petícióján, hogy egy a gyerekeinkkel és a mi anyagi helyzetünkkel kapcsolatos kérdésére azt válaszolta, hogy „Semmi közöm ahhoz, ki miből él, esznek-e gyümölcsöt a Kozma gyerekek, és nem is érdekel. Ha engem kérdezel, forduljanak föl ott ahol vannak.” – 57-es melléklet. Külön érdekes az, hogy ezt a kegyetlen gyűlöletét még csak nem is a nagy férfi-ellenségtől elszenvedett sérelmeivel magyarázta, hanem a tőlem (JV) elszenvedettek miatt! Tehát, miattam, akit az elejétől fogva igyekezett áldozatnak beállítani és felébreszteni az általa „rémálomnak” láttatott helyzetemből. Tehát minket – a gyerekeket és engem - sokkal jobban gyűlöl (!), akik bizonyítékai vagyunk annak, hogy Kozma Szilárd nem egy rém, nem Drakula gróf méltó utódja, nem egy székely bunkó, nem egy keleti kényúr, nem egy erőszaktevő stb. Vagyis én, és a gyerekek nem illünk a képbe. Abba a képbe, amit ők nagyon igyekeztek Kozma Szilárdra ráhúzni és életük minden sérelméért azon „jogosan” bosszút állni…

 

Záró sorok:

         A párom, Kozma Szilárd és én nagyon jól tudjuk és nem is tagadjuk, hogy mi is illettük kemény kritikával, dehonesztáló kifejezésekkel Gerle Évát, viszont le kell szögeznünk azt a tényt, hogy minket Gerle Éva egyáltalán nem érdekelt, és soha nem foglalkoztunk volna vele, ha ő nem támad meg, gazdasági tönkretétellel is, súlyosan fenyegetve minket, jóval korábban. Joó Viola: A létezéséről sem tudtam volna, ha nem elmebetegez le, és nem látom ezt meg a nevemre kijövő Google listán. És Kozma Szilárd is csak úgy szerzett róla tudomást, hogy én beszéltem neki arról, hogy nem csak engem, de őt is megfenyegette és a lányairól elképesztő hazugságokat írt. Tehát Szilárd sem foglalkozott volna vele soha, ha ő nem köt belénk, nem sérteget engem, és nem hirdeti ki a párom és a családunk tönkretételét. A párom, pl. azért írta azt a legelején, hogy Gerle Éva alkoholista, mert egy olyan fotót látott, amelyiken valóban rossz állapotban van Éva és emellé még az az információ, hogy őt teljesen ismeretlenül ki akarja csinálni – csak úgy heccből, szórakozásból kinyomni az oldalait a google listáról a maga által kiötlött rágalmakkal és rémtörténetekkel, ez nem vallott normális emberi viselkedésre. Mindezt csak úgy, szórakozásból - vagyis, egyfajta rajtam való bosszúállásként. Persze, hogy a Magyarországi gátlástalanul liberális mentalitáshoz nem szokott székely párom ezt úgy ítélte meg, hogy egy ilyen hadüzenet nem vall normális emberre és bizonyára egy alkoholista személytől származik, mint az előző rágalmazási sorozat is, amit, a kökösi Nagy Attila Puli folytatott ellene korábban, aki maga is leírja, hogy alkoholista volt. Gerle Éva pedig többször is példálózott Nagy Attila Pulival, őt "tisztább lelkű" számára szimpatikus személynek leírva, és párhuzamot vonva Nagy Attila Puli támadásai és a saját támadásai között.

   Miután Gerle Éva sorra írt rólunk bejegyzések az állítólag népszerű blogján, petíciót indított ellenünk, félrevezető szöveggel persze, és szintén hazugságokra alapozott cikket is rendelt a velünk való konfliktusáról a transindex.ro-n, mi is indítottunk blogokat, ahol róla, a gonoszságáról, hazugságairól, ellenünk való támadásairól írtunk. A „blogunk” megnevezés tehát a mi Gerle Éva tetteinek a leleplezése érdekében indított és mint olyan, ezekről a „háborús bűnökről” a legtöbb anyagot tartalmazó blogunkra vonatkozik.  http://gerleevahazugsagai.wordpress.com – Ezt én indítottam egyszerűen csak azért, hogy az igazságérzetemnek hangot adhassak és a családom mellett kiállhassak. Később Szilárd is írt az ügyről és videókat készítettünk, hogy azokban a tárgyi valóságot, az arról szóló filmfelvételekkel, vagyis a Gerle Éva által rafináltan kieszelt, rólunk szóló hazugságainak a folytonos leleplezésével, valamennyire semlegesíthessük ezeket a rágalmakat és így is, védhessük meg ellene magunkat. Nem Gerle Éva zaklatásaként indult ez – a mi célunk soha nem volt a Gerle Éva zaklatása, hanem mi folyamatos védekezésre voltunk kényszerítve általa az ő zaklató jellegű és hitelrontást célzó rágalmaival szemben. Kozma Szilárd és én nem törődünk a velünk ellentétes eszméket hirdető személyekkel, vagy csoportokkal. Velük szemben mi soha nem hirdettük azt, hogy majd mi megállítjuk őket. És pláne nem közöltünk ellehetetlenítési, totális lejáratási haditerveket - ahogy Gerle Éva hirdette ezt velünk szemben, miután nem nyeltem le szó nélkül a belém kötését és a további megalázási, rágalmazási kísérleteit.

    Tehát arra kérem szépen önöket, hogy ha erről, a mi szerencsétlen „Liberális – feminista” levadászásunkról szóló esetről anyagot készítenek, tartózkodjanak az olyan kijelentésektől, amelyek egyértelműen, vagy akárcsak kétértelműen is, de azt sugallják, hogy Gerle Éva és a Kozma páros végső soron "egy kutya". Attól az objektívnek tűnő, de valójában tényhamisító megközelítéstől, hogy itt csupán a szenvedélyes indulatoktól elborult, szélsőségesen önérzetes emberek „érdekes” és „megbotránkoztató” sárdobolása folyik, és kölcsönös vagdalkozás zajlik ok nélkül, értelmetlenül - felfoghatatlan módon kilenc hónapon át…

    Gerle Éva (és társai) és köztünk levő elhúzódó konfliktusnak (ádáz harcnak) a részünkről egyáltalán nem önérzeti – hiúsági, személyi sértettségi oka van, hanem ennek egyetlen egy komoly és jogos, tehát parasztian egyszerű egzisztenciális félelemből eredő indoka van: az EGZISZTENCIÁLIS TÖNKRETÉTEL ELLENI VÉDEKEZÉS. Mi soha nem voltunk érdekeltek Gerle Évával és társaival erről a húsba-vágó októl függetlenül bármi másról komolyan "vitatkozni" "polemizálni". Mi Gerle Évát egyetlen egy dologról próbáltuk meggyőzni, még pedig arról, hogy álljon le és törölje le a mi nevünkre készített, hitelrontón mocskolódó blogjait, és állítsa le az ellenünk tudatosan és jóval a mi védekező válaszaink előtt indított rágalmazó, zaklató tönkretételi hadjáratát. Minden kritikát, elemzést róla azzal a céllal írtunk, hogy akár kíméletlen leleplezésben is részesítve, végre menjen el a kedve és álljon el a rajtunk való sátáni élcelődéstől, a hitelrontó rágalmazástól és személyi zaklatástól. Különbség van támadó és védekező között. Aközött is, hogy valaki szórakozásból, beteges hírnév-kivívási célból, üzleti érdekből direkt botrányt keres és csinál, uszít, kipécéz, és szabályos embervadászatot rendez és aközött, hogy a másik fél önvédelemből, egzisztencia-védelemből személyi erőt mutatva morális kritikát gyakorol. Hogy valaki mások magánéletébe belegázol durván, azoknak a jó hírnévhez, és önbecsüléshez, a magánélethez, a szabad és tisztességes – törvényes! - hivatásgyakorlásához, a tiszta párkapcsolathoz, az elemi családi békéhez való jogai kegyetlenül megsérti és az életük legintimebb szférájába is be akar avatkozni („megállít” minket, vagyis pl. megakadályozza Kozma Szilárdot a hivatása gyakorlásában, és ezzel a családját megfosztja a megélhetési lehetőségtől) és aközött, hogy valaki azért védekezik, mert az adott hivatásgyakorlási lehetőségével járó, egzisztenciális helyzetében ténylegesen kiszolgáltatott ennek, a mások tönkretétele által szórakozni vágyó, nem csak beteg lelkű, de egészen biztosan beteg elméjű agresszor. Azért még sem várhatja el azt senki, hogy 2014-ben Európában egy vállalkozó (egy író, egy asztrológus – metafizikus) 20 év asztrológusi munka után „kivonuljon” az internetről, csak mert egy két éve működő, kisebb népszerűségnek örvendő, szórakoztató hangvételű: gúnyos, szarkasztikus, úgynevezett „én-blog” őrült írónője úgy kívánja - hiszen ez a családunk megélhetését jelenti, hogy az interneten jelen legyen a tanulmányaival.

   Kozma Szilárd elkeseredettségében, hogy egy budai bloggernő, akit őt megtámadta, még ráadásul ő – a támadó 600 km-re lévő perekre is fogja citálni, lemondott a (pár éve honosítás útján megszerzett) magyar állampolgárságáról, de ennek is több oka van, és mind jelen üggyel kapcsolatos, de ezeket az okokat inkább ő tudja elmagyarázni, ugyanis kifejezetten határon túli magyarokat érintő problémákról van szó. Miközben több feljelentésünk után sem léptek semmit a hatóságok, vagyis szokásuk szerint kivárták a különböző harminc napos határidőket, és mi semmi egyébről nem tudunk csak arról, hogy az én és a Szilárd feljelentései együtt lesznek kezelve, továbbá, hogy egyesítve lett az ügy a Gerle Éva feljelentéseivel… (Kozma Szilárd két levelet is írt Semjén Zsoltnak, választ sem kapott, jeleztük a problémánkat a konzulátuson is, de senki nem segített eddig.) Borzalmas, hogy a magyar joggyakorlatban megtörténhet ez, hogy esetleg éveket kell várni, hogy az embert és családját megvédjék az egész család megélhetését veszélyeztető internetes rágalmazástól. Úgy érezzük, hogy embertelen a magyar hatóságok közömbössége, hiszen ma már fejlett a technika és Budapesten vannak olyan rendőrségi vagy más hatósági egységek, akik ilyen internetes bűnözésekre szakosodtak és bizonyára nem lehetetlen, hogy letöröljék a ránk legveszélyesebb rágalmazó, zaklató, emberi méltóságot is sértő blogokat. Emiatt úgy döntöttünk, hogy ha nem kapunk hamarosan hathatós segítséget, visszamondjuk mind a négy gyermek magyar állampolgárságát, és inkább hagyjuk bennük elveszni a magyarság tudatot, hiszen miért neveljünk egy olyan állam számára polgárokat, ahol a jogainkat, és az ő jogaikat sem védik meg, ellenben a romboló mentalitású emberek felhasználhatják ellenünk a jogot, a hatóságokat a tönkretételünkhöz, az ők jó szórakozásához… Felhasználják, hiszen Gerle Évának azért volt fontos a mi feljelentésünk, hogy szétkürtölhesse az interneten, hogy „Kozma Szilárd ellen bűntető eljárás van folyamatban” illetve valamelyest ismerve az anyagi lehetőségeinket, külön élvezi, hogy míg neki „biciklivel tíz perc a bíróság” addig nekünk jóval nehezebb Csíkszeredából odajárni, vagy akárcsak nekem Szihalomról. Arról nem is beszélve, hogy a gyerekeket sem hagyhatja magukra napokra Csíkszeredában Szilárd. Gerle Éva egészen biztosan abban reménykedett, hogy mi nem vállaljuk a pereskedést, és bocsánatot kérünk azért, mert ellenkeztünk vele és elítélő kritikákat mertünk róla írni. (Volt is neki egy nagy bocsánatkérős ügye időközben egy biciklistával, aki megütötte őt indulatból a fogaskerekűn… Aztán elintézte, hogy az illető a tv kamerák előtt bocsánatot kérjen tőle.) Illetve még abban reménykedhetett, hogy mi vagy hülyék vagyunk feljelentéseket írni, vagy pedig nem vállaljuk az perrel járó plusz költségeket és utazási tortúrát…

    A Facebook-on megtekinthető a családi fénykép-albumunk, nézzék meg, a fotókból is látszik, hogy nem az a család vagyunk, akiket a tőlünk 600-700 km-re élő Gerle Éva és olvasói beállítottak. Akiktől „minden ép érzésű ember elfordul” „nyomorban élők”, akiktől feltétlenül el kellene venni a gyerekeiket stb…

Facebook - Joó Violetta s Kozma Szilárd: Családi képek


Tisztelettel: Joó Viola


Kelt.: 2014. augusztus, Szihalom


2014.09.19., péntek [16:49]