Csakazolvassa-Gerle Éva hadjárata

    A liberális anarchizmus (illetve diktatúra…) áldozatai lettünk mi, a négy gyermeket nevelő csíkszeredai család. Mégpedig egy budapesti jómódú özvegy, Gerle Éva nevű liberális, feminista propagandista-blogger lejárató hadjáratának áldozatai.

    Az interneten két éve publikáltam portálon egy cikket, amelyben a tradicionális apai szerep fontosságáról írok, és felhívom a figyelmet arra a veszélyre, hogy bizonyos nők és anyák ezt önkéntelenül is negatív fényben látják és tűntetik fel.
     A tavaly nyáron beléakadt ebbe az írásomba egy a lehető legrosszabb értelemben vett liberális propagátor nő és annak törzsolvasói körének gátlástalan, kemény magja. Gerle Éva, a csakazolvassa.wordpress.com című blog működtetőjéről van szól és a blogjáról. Hamar Hitlerhez hasonlónak, közösség elleni uszítónak bélyegeztek, és abszolút komolyan véve magukat és az őrült meglátásaikat, nyilvánosan a feljelentésemen tanakodtak. Mind álnéven. Gerle Éva pedig agybajosnak, pontosabban olyasvalakinek nyilvánított, akivel nagy baj van, amihez fehér köpeny kell. A saját nevemre keresve ez előkelő helyen előjön az internetes keresőkben, ezért én tavaly decemberben konkrétan a feminista nősovinizmusról írva egy cikket válaszoltam az ő viselkedésére, és kritikát alkottam róla: önhitt és felelőtlen, a blogja törzskommentelői pedig egy csürhét alkotnak, egy csőcselék csapatot.
    Ettől ez a nő vérszemet kapott, és amolyan feminista blogger-kiskirályként aljas rágalmazó hadjáratba kezdett ellenem és a párom, Kozma Szilárd író, költő, asztrológus és 2 danos aktív karatemester ellen, aki elég férfias karakter, továbbá nagyon termékenyen publikál az interneten és az Erdélyi Néppárt tagja.

Kozma Szilárd - Szépvizi családkép

     Ha tönkremegy egy székely író és négygyermekes családja (-elveszítheti gyermekeit) egy budapesti, közbűnöző bloggernek és társainak - köztük Európai Bizottságbéli jogásznőnek - a család ellen indított internetes lejáratási - tönkretételi hadjárata miatt, (miközben a büntető eljárás nyolc hónapja, hogy még mindig csak kezdeti fázisban van), ki vállalja a felelősséget? A magyar állam? – Ez szerintünk megfoghatatlanul személytelen…

 

A magyar média média munkatársainak közösségéhez, tisztelettel:

Alulírott, Joó Violetta szeretném figyelmükbe ajánlani a Kozma Szilárd csíkszeredai íróval közösen alkotott családunkat (négygyermekes székelyföldi családot) ért rendkívül alattomos rágalmazási, teljes tönkretételi támadás-sorozatot, amely immáron kilencedik hónapja tart. Az erre a célra összeállt feminista banda tagjai, akik kinéztek minket „prédának” felsőfokú pedagógiai, pszichológiai, jogi (stb.) végzettséggel és profi marketinges internet-technikai ismeretekkel rendelkező személyek.

2014. aug.

Kozma Szilárd asztrológus és családja

   Lelkes Villő hamis vádakat is tartalmazó feljelentése kapcsán kaptuk levelet újból, most a Fővárosi törvényszékről, akik szintén a füzesabonyi bíróságon tárgyaltatnák az ügyünket annak ellenére, hogy a Villő által bepanaszolt you tube videók sem nem magyar szerveren vannak, sem a videók nem készültek Magyarországon, sem nem él egyik feljelentett személy sem Magyarországon…

Viszont újból megerősítést kaptunk afelől, hogy Gerle Éváék ellen az ügyész fogja a vádat képviselni a feljelentéseink alapján, közvádas zaklatás bűntettének gyanúja miatt.

   A feljelentéseink alapján a Budapesti Központi Kerületi Bíróság végül is Gerle Évát és társait közvád gyanújában tette terhelté és ennek okán az ügyet (előtte egyesítve a Gerle Éva és a Lelkes Villő nyár végéig oda beérkezett feljelentéseivel) tovább küldte az illetékes ügyészségnek, vagyis a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészségnek, és erről értesítést is kaptunk – Gerle Éva ennek az ellenkezőjét hirdeti a Csakazolvassa c. háborús blogján: Ti., hogy ellenünk (Kozmáék, vagyis Kozma Szilárd és Joó Violetta ellen) már közvádat is emeltek zaklatás miatt, az ő bűncselekmény megállapítására alkalmatlan (Mivelhogy koncepciósan megkonstruált, tárgyi bizonyítékok hiányában alaptalan!) rendőrségi feljelentése alapján, míg ő ellene semmiféle büntetőeljárás nincs, hanem csupán tanúként, vagy sértettként szerepel minden ügyben, amihez köze van.

   Az Angliában élő, ex-európai bizottságtag Dr. Lelkes Villő Márta jogász, pszichológusnő – aki az interneten főként a feminista elveket valló, a feministák közt is megosztóan szélsőségesen trágár és durva “tavasztunder”-ként és nem mellesleg az író-zseni Gerle Éva csakazolvassa.hu című blogjának nívó-érzékeny, kifinomult olvasója és törzskommentelőjeként ismert – nem csak a Gerle Évával közös embervádaszat és tönkretételi-rágalmazási hadjárat célpontjaivá tett Kozma Szilárdot és Joó Violettát jelentette fel erőltetett és komolytalan vádakkal, hanem most már Kozma Szilárd költő – író legnagyobbik még kiskorú leányát is

   Felhívom minden Google-lista szerint tájékozódó, internet-navigáló személy figyelmét, hogy azok a család-utáló és végül is: gyermek-gyűlölő, mindenre elszánt, perverzül gátlástalan (Tulajdonképpen: bestiális.) feministák készítették a „Veszélyes asztrológus, óvakodj” c. blogot, akik korábban majdnem egy éven át, aljas módon, vádnak beállított, általuk kieszelt vastag hazugságok alapján, internetes-, majd hatósági (rendőrségi…) hajtóvadászatot rendeztek ellenünk, csak azért, mert nem tetszett nekik az, hogy Viola egy cikkében le „merészelte” írni azt, hogy a gyermekekkel szembeni elemi felelősség-tudat hatáskörébe tartozik az is, hogy a feminista beállítottságú nők, ne fosszák meg a gyermekeiket az édesapjuk megismerési lehetőségétől.    

Kozma Szilárd leányaival