Kozma Szilárd: A Parkinson kór és az Agykontroll használat összefüggése

Ha nem lennék az a magyar asztrológus, aki a zseniális árnyék-éneknek a sokszor végzetes sors-rontást és betegséget okozó rendkívüli fontosságát felfedezte, leírta és éveken át tanulmányozta, nem érteném, hogy Domján László miért kellett el mennie (Naná, hogy potyára...) Dél- Amerikába és Észak-Amerikába gyógyulni, amikor a betegségének ezek a természetgyógyászati leírásai világosan beszélnek:

Kozma Botond asztrológus
Kozma Botond asztrológus

A GOOGLE+ - megosztó programja hívó lapján van egy segítő mondat: Mi történt veled mostanság?... - Nos, nem velem történt, hanem a velem egy idős, szegény Domján Lászlóval történik, már 3 éve, hogy nyomorítja (megvezeti) a saját árnyék-énje. Ha nem lennék az a magyar asztrológus, aki a zseniális árnyék-éneknek a sokszor végzetes sors-rontást és betegséget okozó rendkívüli fontosságát felfedezte, leírta és éveken át tanulmányozta, nem érteném, hogy Domján László miért kellett el mennie (Naná, hogy potyára...) Dél- Amerikába és Észak-Amerikába gyógyulni, amikor a betegségének ezek a természetgyógyászati leírásai világosan beszélnek: http://kinai-medicina.tienshoni.hu/.../betegsegek-lelki...
(Az oldalon, ahova ez a link vezet, egyszerűen meg kell keresni a Parkinson-kór címet és rá kell menni, hogy elolvashassátok, mivel nem engedi, hogy a leírásokat bemásoljam és ide át tegyem.)

Egyszerűen csak abba kellett volna hagynia, át kellett volna adnia az agykontroll oktatást és irányítást a tanítvány - diákjainak, akik amúgy is a családtagjai, majdnem egytől egyig... Elképesztő és elszomorító, hogy az Oroszláni karma-reflexeibe bújt árnyék-éneje hatására, Domján doktor úr tovább erőlteti a "Nagy mű létrehozását (Lásd a Bábel - torony motívum kifejtését a Tarot Bolond c. ikonjának a 4-ik értelmezésében) és egy újabb szellemi - spirituális aura-"kontrollt" (Jelenlétkontroll) akar oktatni továbbra is, vagyis a mentális agressziót spirituális agresszió szintre akarja emelni és a hallgatóival, tanítványaival emeltetni..., amikor teljesen világos, hogy a személyisége kiteljesítése - az úgynevezett önmegvalósítása! - érdekében az élete más területével kellene foglalkoznia, más oldalát kellene fejlesztenie.
Egyébként ebben a jellegzetes Oroszláni (Az asztrológiai SORSKÉPLETÉNEK az egyik karma-pontja az Oroszlán jegyében található.) csökönyösségben is, az árnyék-énnek az "ördögi" mivolta mutatkozott meg. Többek között... Képletesen szólva ugyanis, az árnyék én "szabályosan" bele bújik a karmikus öntudatokban, és onnan vezérli a "gazdát". És nem csak a betegségnek a szellemi morfológiája (Kettős tudat, kettős, két, egymásnak ellentmondó életút irányba való haladási kísérletnek az erőltetése) utal a fentiekre, hanem az a tény is, hogy Domján úrnak még csak anyagi - egzisztenciális érdeke sem fűződhet ahhoz, hogy ne erőltesse ennek a mentális szintre emelt és most spirituális szintre emelni vágyott mágiázásnak a folytatását. Hiszen nem csak álom-nyugdíjat kaphat az eddigi hivatalos "munkájáért", hanem az általa írt és lefordított - közölt - könyvek után is kemény szerzői jogokkal látják el őt és a családját. Vagyis: merő rejtett tűz-karmának (Mélyen rejtett személyi ambícióknak) az önkéntelen tovább dagasztási "kényszeréről" van szó!
Az www.asztrologosz.hu c. fórumon olvashattok a zseniális (luciferi!) árnyék-én veszélyes mivoltáról.

2017.08.06., vasárnap [18:56]