Az egészségügy veszélyei a kismamákra és a kisbabákra

   Az egészségügynek nem ügye az egészség

   Az „egészségügy" szabotálja az országot érintő egészség védelmi és nemzetgyarapodási programot

Míg a Fidesz elrendelte, hogy a menzákon egészségesebb ételeket adjanak, és chips adót vetett ki - először is főként azért, hogy a magyarországi gyermekek egészségesebben táplálkozzanak, ne váljanak a szintetikus ételek függőivé, ne hízzanak el, s ne legyenek egész életükre betegesek - addig az orvosok a „gyógy"-szeriparral összefonódó „élelmiszer"-iparnak lobbizva, függőségeket kialakító szereket, porokat, cseppeket, tablettákat adatnak a manipulatívan, tehát szándékosan megijesztett szülőkkel a gyermekeknek. Manipuláció és ijesztés alatt értem azt, hogy rendszeresen egészségtelennek és egészségtelenebbnek diagnosztizálják a gyermekeket. Továbbá jól bevett szokás a megelőzési mániától vezérelt szerhasználat. A gyermekeknek megelőzési szándékkal adott szintetikus hormonok, szintetikus, állítólag vitaminhatású drogok.  Amennyiben pedig véletlenül itt-ott meghal egy gyermek, akkor összeülnek az egyébként úgy is egy kapura játszó, lobbizó orvosok, a szakértők és egyöntetűen kijelentik, hogy az érintett egészségügyi dolgozók nem hibásak. Minél magasabb rangú annál inkább nem ő felelős. Mondhatnánk, annál kevesebb felelősséget vállal.

Joó Violetta és Ividő
Joó Violetta és Ividő

Nem csoda, hogy alacsony a gyermekvállalási kedv. Hiszen hogy vállaljon a szülő felelősséget azért a gyermekért, amelynek a testi fejlődésébe nemhogy a születésétől fogva, de már a megfoganása előtt bele akarnak avatkozni az emberek a kialakuló szülői szeretetet, féltést, jóakaratot és persze biológiai, kémiai tájékozatlanságot kihasználva. A racionális eszével mindenki bízni akar az orvosokban, sőt, van, akinek nyilván kényelmes is, hogy a különböző szerekkel állítólag egészséges gyermekeket lehet kidekázni a női méh élő „vegykonyhájában"...

Mert a nagy tudományos extra-biztos vitaminos „citrompótlók és cukorpótlók" majd kipótolják, amit az emberi test nem tud magától elvégezni. Nem tud elvégezni semelyik kismama szervezete – ezt a leértékelést humanista jó szándékkal megelőlegezik a tb járulék és az adó ellenében.

Vajon tudja az új kormány, hogy amíg azon fáradozik, hogy leszoktassa a mai gyermekeket a boltok polcain sorakozó ízes műanyagok és hormonkezelt vöröshúsok, egyéb tetemtörmelékek megevéséről, addig az orvosok bebiztosítják ez utóbbiak termelőit, gyártóit, plusz a „gyógy"-szer, azaz drog ipart, hogy bizony a legújabb, most még csak csecsemőként növekvő (de milyen gyorsan növekvő) generáció tagjainak ízlelő bimbói és egész szervezete már erősen hozzá van szoktatva a szintetikus, hőkezelt, sugárkezelt hormonokhoz, a húsipari hormonkezeléssel extra gyorsan növesztett húsok alig érezhető hullamérgéhez. Mindez a leginkább javasolt tápszerekben, tejporokban a csecsemők fejlődéséhez legszükségesebb anyagokként feltüntetve, az óvatlan szülőket megnyugtatva.

És mi lenne még meggyőzőbb a biológiai, kémiai tájékozatlanságú szülőnek, mint a gyermeke gyors gyarapodása, a jó húsban levő gyermek. Akit aztán persze 2-3 évesen a kínok kínjával kell, kellene leszoktatni a tápszerről, majd a cukorkákról, chipsekről. A jó húsban levő gyermek, aki végül is egész gyermekkorát végigbetegeskedi az első hónapoktól kezdve.

Finoman hangoztatják az orvosok, hogy fontos a nyers zöldség, gyümölcs. Mit ad Isten a gyermekek, ha idejében erre lesznek rászoktatva, ne adj Isten a szülők is szívesen fogyasztják inkább ezeket, akkor ezeknek az eseteknek a nagy százalékában a gyermekek nem betegszenek meg. Orvos nem látja őket, mert évente két nap náthásak, 6-7 évben egyszer gyomorrontásuk. Más egyéb semmi. No, de persze a védőnőket nagyon ajánlják, a szülő elviszi, gondolva, hogy a táblázatok, egyéb mérési értékek optimumai egészséges gyerek értékeit mutatják. De nem így van. valahogy ezek a makk egészséges, erős, értelmes gyerekek több orvos és védőnő szerint: nem fejlődnek „rendesen". Persze nem értelmileg és érzelmileg, hanem testileg.

A legtöbb helyről beteg gyerekekről hallok, míg a hozzám hasonló étkezési, életmód beli elveket valló szülők gyermekei egészségesek, de az orvosok, védőnők szerint túl vékonyak. Némelyik rögeszmés orvos szerint egyértelműen alultápláltak. Keresik az okot.

Hát, külsőre ezek az orvosok persze messze rosszabb bőrben vannak, mint a répát rágcsáló nyurga kis gyerkőcök. No, de hiába, a táblázat az táblázat. A számok azok számok. És a valósággal valami nem stimmel. Az orvos egészsége magánügy. A többieké közügy, mint a rabszolgavásáron. Vagy a jószágvásáron.

Mondom, ez a gyermek eddig még nem volt beteg. Az csupán szerencse, reagálja le az orvos. S hogy ezért a szerencsés véletlenért én és a gyermekem mennyit voltunk, állítólag a gyermek érdekében zaklatva, manipulálva, fenyegetve, azt inkább nem részletezem. Minden magyarországi anya ismeri az Európában egyedüli védőnős tanácsadást, ami nem kötelező, de az anyává vált ember-lánya valahogy sokszor nem tudja hogyan kerülje el.

Az én gyermekem négy hónapos, az én anyatejemen növekszik, az én méhemben fejlődött. „Terhes vitamin", vastabletta és más tudományos szer nélkül.

Asztrológus vagyok, de nem jósoltam a gyermekem egészségét, hanem tettem érte. A védőnő, a nővérkék, az orvosok jósoltak. Soroljam miket? Csupa rosszat. Őket ezért fizetik. Pontosabban ők ezt végzik a fizetésükért. (Tisztelet a 0,1 %-os kivételnek.) A jóslós asztrológust, meg a csupa jóért.

Én nem vagyok gazdag. Mint a „jó" orvos és a „jó" asztrológus. De a gyerekem egészséges. Hála ezért, a szintén nem jósló, sokkal, nagyobb gyakorlattal, és három másik egészséges gyermekkel rendelkező páromnak is, aki következetesen és felelősségteljesen adott tanácsokat.

Joó Violetta asztrológus és édesanya

2013.09.20., péntek [08:40]
Képek
Videók
További cikkek a kategóriában